Полезно за васнашия блог

Антицелулит, отслабване, радиочестотен лифтинг.

Дренираща терапия за отточен целулит и тежки крака

Дрениращата терапия включва дермо-липо-аспирация с технология TechniSPA, при която се използват 3 последователни действия на специалния Йони масажор:

1. Механично действие (липоаспирация) - вакуумен масаж, който подобрява микроциркулацията и спомага за премахване на целулита. Усещането е подобно на това при мануалния масаж.

2. Контролирана аспирация, която е напълно съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит, както и обработваната зона, което гарантира максимален ефект и не създава никакъв дискомфорт за клиента.

3. Биологично действие (двойна йонизация) - извършва се заедно с липоаспирацията и води до стопяване на мазнините в дълбочина. Биологичният ефект се дължи на специалния йонизиращ серум гел, който се нанася върху третираната зона. Този серум гел съдържа активни съставки с изразено дрениращо действие. Йони масажорът е снабден с един отрицателен и един положителен поляризирани цилиндъра, формиращи електрическо поле, което води до моментално проникване на активните съставки в дълбочина на кожата.

Резултати:

►Антицелулитно действие с продължителен ефект - активните съставки на йонизиращия серум действат дълго време след приключване на процедурата и повишават ефикасността между сеансите. Освен това се подобрява комфортът на клиента, тъй като самият серум улеснява движението на апарата.

►Мускулна стимулация - осъществява се едновременно с липоаспирацията и йонизацията, предизвиква съкращаване на мускулите вследствие променливото напрежение с източник металните цилиндри за двойна йонизация. Честотата на стимулиращия ток се препрограмира в зависимост от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация активира кръвната и лимфната циркулация, подобрява изгарянето на калории (отслабващ ефект) и стяга тъканите.

Трите функции на високоефективния апарат могат да се използват и самостоятелно, но са по-ефикасни едновременно. Йони масажорът е с ергономична форма. Подвижният пружиниращ цилиндър се адаптира по всяка извивка на тялото, а размерите позволяват третиране на зони с труден релеф като ръце, колене и корем.

Продължителност на процедурата: 45 минути

Цена - 80 лв.

« Обратно в "Антицелулит и отслабване"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече