Полезно за васнашия блог

Хидратация. Подмладяване. Мезотерапия. Антиейдж.

Анти ейдж разтворими нано конци DERMACODE

Неинвазивна лифтинг терапия с разтворими нано конци DERMACODE

Мезо конците играят ролята на чуждо тяло в кожата и отключват мощни възстановителни процеси. Клетъчна лифтинг терапия аналог на Мезо конци. Революционна нова терапия в борбата със стареенето на кожата, с патентовани силициеви микро структури, които повдигат кожата, оформят контура и изглаждат бръчките.Ефектет е лифтинг и оформчне на стегнат контур. Намаляване на бръчките и подмладяване. Терапичта съдържа клетъчен комплекс и стимулатор на колагеновия синтез за дълготраяна регенерация и цялостно обновчване на кожата.

Резултати:

  • Видимо намалени мимически бръчки
  • Подмладява и освежава кожата
  • Оформен и прибран овал на лицето
  • Стимулира производството на колаген и дейността на клетката
  • Незабавно подмладяване на кожата
  • Мощна програма против стареенето

Патентована формула формира микроструктура и стяга контура.Терапията съдържа клетъчен комплекс и стимулатор на колагеновия синтез за дълготрайна регенерация и цялостно обновяване на кожата. Иновативен начин за доставяне на активни съединения към по-дълбоките слоеве на кожата. Целта на терапията е не само да подобри моментното състояние, а и да забави отпускането на кожата. Подобрява и стяга видимо контура на лицето си, без да променя изражението на лицето, което често се случва при инванзивните естетични процедури.

Копринената фиброзна линия извлечена от мека протеинова линия. Този копринен фибрин има силна еластичност, добра здравина и е изключително съвместим със структурата на кожните влакна. Това е вид литичен ензим, извлечен от тялото на копринена пеперуда.Протеиновата линия се растваря напълно под въздействието на температурата на кожата, течният копринен фиброин се превръща в твърд фиброин, като по този начин здраво издърпва еластичната мрежа в кожата, придавайки и стегнат вид. Подкрепя и същевременно стимулира фиброзата на кожата дълбоко в дермата, стимулира регенерацията на колаген и реорганизацията на еластичните влакна, регенерира скелето на съединителната тъкан за устойчива подкрепа, докато кожата възстанови еластичността си.

Продължителност на процедурата: 75 минути

Цена:

Лице 160 лв

Лице и шия 180 лв

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече