Полезно за васнашия блог

Катиовитал Лифт

Катиовитал Лифт

Ексклузивният апарат Catio Vital Lift на Mary Cohr, с който работим, има три функции:

термична (маска),

стимулираща,

йонофореза (Йонизация).

Благодарение на ефекта “сауна” на термичната маска се елиминира излишъка от себум в кожата, почистват се в дълбочина токсините, отложени в потните жлези, активира се подкожната циркулация за по-добър клетъчен обмен. Кожата е освободена от токсините, “диша” свободно и е готова да приеме активните съставки със следващите процедури.

Стимулиращата функция или Catio Lift е истинско предизвикателство към пластичната хирургия. С нея се постига моментален лифтинг ефект посредством мускулната стимулация. Тя се изразява в чести къси импулси с ниска честота и напрежение, които карат лицевите мускули да извършват пасивна гимнастика. Преди стимулацията се прави лимфен дренаж, който отнема замърсяванията от тъканите и доставя кислород на кожата. Резултатите са поразителни още след първата процедура. Вие усещате кожата си по-стегната и еластична, а лицето е като ремоделирано.

Catio Vital Lift е уникален метод за грижа на лице, шия и околоочен контур. Чрез правилно подбраните серум гелове се третира кожата в нейната дълбочина. Йонизацията е осигурена от непрекъснат, постоянен ток с нисък интензитет. Благодарение на електродите, които се движат по специфичната схема на Mary Cohr, активните съставки проникват в дълбочина - дерма и увеличават действието си. Терапията Catio Vital Lift е идеална грижа за лице, шия и очи -“натежали” клепачи.

Продължителност на процедура – 90 мин.

Цена – 150 лв.

Цена на процедура при пакет от 5 процедури - 140 лв.

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече