Полезно за васнашия блог

Хидратация. Подмладяване. Мезотерапия. Антиейдж.

Лифтинг, избелване и блестящ ефект с нано конци - THESERA. L

Най-новата терапия с наноконци е истинска алтернатива на хирургичния лифтинг, която включва 5 стъпки: микротунелиране, разтворими наноконци, хидро бустер, лифтинг гел и пептидно подхранване.

След нежно почистване на кожата на лицето се прилагат 5-те стъпки на иновативната лифтинг терапия.

1. TDN микротунелиране с нанокапсули.

TDN (Transfer Double Nanosphere) е авангардна технология за двойно капсулиране на активни вещества в наносфери. Представлява модернизирана версия на познатия липозомен механизъм за доставяне на ценни съставки в дълбоките кожни слоеве. Активните вещества (салицилова киселина, хиалуронова киселина, пептиди и др.) са двойно капсулирани и защитени от външни фактори, като рН, температура и др. Тази иновативна и безопасна технология гарантира епидермална и дермална пенетрация на активните съставки.

2. Абсорбция на разтворими конци & TDN лифтинг

Конците се поставят в стъклена купичка и се заливат със специален високообогатен серум, за да разтворят. Така разтворените конци са с микроскопични размери и проникват в дълбочина на кожата. С помощта на четка се нанасят първо върху бръчките, а след това на цялото лице. Разтворимите конци и високообогатеният с ценни активни съставки серум ефикасно стягат и лифтират кожата.

3. Прилагане на хидра бустер.

За подсилване на ефекта от терапията се нанася хидра бустер, съдържащ специално подбрани активни съставки, които интензивно овлажняват кожата и стимулират микроциркулацията.

4. Нанасяне на лифтинг гел.

Лифтинг гелът съдържа екстракт от соеви стволови клетки и други активни вещества, благодарение на които запълва и изглажда бръчките, стяга и лифтира кожата.

5. Подхранване с пептиди.

Нанася се ампула, съдържаща специален комплекс от пептиди, който подхранва кожата, изглажда фините линии и бръчки, изсветлява тена и възвръща естествения сияен блясък на кожата.

За финал се нанасят интензивен хидратиращ крем и слънцезащитен продукт на THESERA. L.

Ефектът е моментално видим след терапията - кожата е сияйна, стегната и тонизирана, бръчиците са изгладени, а контурите на лицето преоформени. Дори само след една процедура се постига забележителен лифтинг ефект, а лицето възвръща свежото си младежко излъчване.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

• Моментален лифтинг ефект.

• Незабавно стягане на порите.

• Повишена дермална плътност след 4-седмично прилагане (4 процедури).

• Подобрена еластичност след 4 седмици.

Продължителност: 75 минути.

Цена – 350 лв.

При пакет от 4 терапии – 320 лв. за процедура.

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече