Полезно за васнашия блог

Хидратация. Подмладяване. Мезотерапия. Антиейдж.

MESOJECT GUN

TKN MESOJECT GUN - АПАРАТ ЗА ТРАНСДЕРМАЛНА МЕЗОТЕРАПИЯ И ЕЛЕКТРОПОРАЦИЯMESOJECT GUN е апарат за мезотерапия без игла, задвижван от технологията Pulse Booster. Иновативна техника за прилагане на мезотерапевтични средства в кожата с максимална ефективност и минимална инвазивност.

ПОЛЗИ ЗА КОЖАТА:

  • Увеличава синтеза на колаген
  • Подобрява микроциркулацията в кожата
  • Стимулира клетъчния метаболизъм
  • Забавя стареенето на клетките
  • Подобрява съединителната тъкан
  • Равномерно проникване на активни вещества в кожата, които въздействат за следните състояния - дехидратация, намалява фините линии и бръчки, пигментация, мазна, акнеична и белези от акне.

Патентован индивидуален микрочип съчетава трансдермална технология и електропорация. При комбинацията на двата метода, по време на апликацията с апарата, се образуват микроканали в роговия слой, което спомага за навлизането на хранителни вещества, незаменими микроелементи и хиалуронова киселина до базалния слой на кожата. Резултатът е - стимулиране на микроциркулацията, ускоряване метаболизма на клетките, забавяне на стареенето. Всичко това неинвазивно.

Електропорацията е технология, при която електрически импулси създават временни микроканали. Прилага се директно върху кожата за увеличаване на пропускливостта на клетъчните мембрани. Това спомага преминаването на хидрофилните молекули и тяхното директно навлизане дълбоко във всяка клетка. Богатата гама от активни по състав коктейли се избира и персонализира съобразно нуждите и състоянието на кожата на всеки клиент.

Продължителност на процедурата: от 60 до 75 минути

Цена:

Лице 160 лв

Лице и шия 180 лв

При предплатен пакет от 6 броя процедури:

За лице от 160 на 150 лв на процедура

За лице и шия от 180 на 170 лв на процедура

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече