Полезно за васнашия блог

Микроиглената мезотерапия Дерма Ролер

Микроиглена мезотерапия с Дерма Ролер

Микроиглената мезотерапия с Дерма Ролер формира множество микроканали, през които в дълбочина се въвежда коктейл от ортомолекулярни есенции на BINELLA medical beauty - активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожата. Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластинови влакна, които подмладяват кожата, предотвратяват образуването на бръчки, забавят процеса на стареене и стягат порите.

Вследствие на множеството микроубождания се повишава метаболизма в третираната зона и кожата усвоява в пъти повече от активните вещества, увеличава се доставянето на кислород, а това от своя страна прави кожата здрава, с равномерен тен и свеж вид. Доказаната ефективност на терапията е за широк кръг от цели - подмладяване, регенериране и ревитализиране на кожата, изглаждане на фини линии и бръчки, изсветляване на пигментни петна, изглаждане и заличаване на цикатрикси, белези и стрии.

Микроиглената мезотерапия Дерма Ролер е мини инвазивен метод, гарантиращ видими и трайни резултати без период на възстановяване. Тя е естествен метод за стимулиране производството на колаген и еластин. Подходяща е за всеки тип кожа. Терапията може да се комбинира с други процедури за постигане на максимален ефект.

Комбинирани терапии с Дерма Ролер

Кислороден Пилинг+ Дерма Ролер + Електропорация

Продължителност на процедурата: 60мин. Цена – 135 лв.

АНА, РНА или ВНА Пилинг + Дерма Ролер + Електропорация

Продължителност на процедурата: 60мин. Цена – 135 лв.

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече