Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

БИЛКОВ ПИЛИНГ ALEX + ЛИФТИНГ И ИЗСВЕТЛЯВАНЕ НА КОЖАТА

Комбинираната терапия Билков пилинг Light на ALEX + процедура Лифтинг и изсветляване е подходяща за бледа, отпусната и повяхнала кожа, както и когато е необходимо мощно витализиране и подобряване на кожния метаболизъм. Ускоряването на метаболизма води до детоксикация и насищане на кожата с кислород, което й придава свеж, сияен и здравословен вид. Билковият пилинг Light е подходящ за всяко състояние на кожата, а при проблемна и комбиниран тип кожа е желателно първо да се направи механично почистване с локална екстракция на комедони, след което се прилага билковия пилинг. При този пилинг няма излющване, а моментално полиране и изпълване на кожата. И тъй като кожният метаболизъм е засилен, веднага след пилинга може да се приложи лифтинг и изсветляваща терапия, която осигурява лимфен дренаж, стягане на отпуснатата кожа, лифтинг на чертите на лицето и видимо подмладяване.

Терапията Лифтинг и изсветляване притежава мощен детоксикиращ и антиоксидантен ефект, подобрява лимфния дренаж, изсветлява пигментациите и редуцира фините линии и бръчки. Стяга, лифтира и избистря тена на кожата, като подобрява усвояването на над 20 високотехнологични активни съставки от прилаганите продукти. Удивителна терапия, която осигурява отличен изсветляващ, стягащ и лифтинг ефект, придавайки на кожата на лицето свеж, сияен и младежки вид.

Желателно е предварително почистване на лицето, когато са налице комедони или отдавна необгрижвана кожа.

Ексклузивната комбинация се препоръчва за клиенти на възраст над 30-35 години, както и когато е налице оточност на лицето, клепачите и нездравословен вид на кожата. Подходяща е също и при по-млада кожа, която е с повяхнал тен и загуба на тонус.

Билков пилинг Light и терапията Лифтинг и изсветляване на кожата идеално се комбинират, тъй като и двете процедури са изцяло на билкова основа, а активните им съставки се допълват, като осигуряват мощен ефект на детоксикация, свиване на порите, изсветляване на тена и лифтиране чертите на лицето.

Продължителност на терапията:

60 минути без екстракция на комедони - цена: от 150 лв - 130 лв

75 минути с екстракция на комедони - цена: от 170 лв - 150 лв

Интервал на провеждане на процедурите: 20 дни.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече