Полезно за васнашия блог

AHA пилинг + дерма ролер + лифтинг и избелване

AHA пилинг + дерма ролер + лифтинг и избелване

АНА пилингът представлява процедура на контролирано излющване на повърхностния слой мъртви клетки от епидермиса и стимулиране обновяването на кожата посредством алфахидрокси киселини. Това е специфичен антиейджинг пилинг, който не само премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата, но и подобрява текстурата й, възстановява нейната еластичност, изглажда бръчиците и активира клетъчната регенерация. Процедурата ексфолира и съживява кожата, освен това стимулира синтеза на нов колаген, еластин и гликозаминогликани в дермата. При този пилинг се използват алфахидрокси киселини - гликолова, бадемова, лимонена, винена, ябълчна и други плодови киселини с естествен произход, които имат подмладяващо действие. Пилингът изравнява релефа на кожата, свива порите, редуцира пигментните петна, премахва постакнеичните и други белези.

След АНА пилинга се прилага микроиглена мезотерапия с дерма ролер - мини инвазивна и безболезнена процедура, която гарантира ефикасно изглаждане на бръчките, стягане и тонизиране на кожата, заличаване на пигментации, белези и други несъвършенства. Методът се базира на физиологичния механизъм на самовъзстановяване на кожата и естествената й биологична реакция към микронаранявания. При тази процедура множеството микроубождания засилват клетъчния метаболизъм в обработвания участък, което спомага за оптималното усвояване на активните съставки от прилаганите висококачествени серуми. Терапията активира производството на нов колаген и еластин, повишава доставката на кислород и ценни хранителни вещества до клетките и стимулира клетъчната регенерация. Дерма ролерът създава множество микроканали, през които в дълбочина на кожата прониква терапевтичен коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty - мощни активни съставки, които се подбират строго индивидуално в зависимост от типа и състоянието на кожата на конкретния клиент. Резултатите са категорични - кожата е по-еластична, стегната, съживена и видимо подмладена.

Перфектният завършек на това изключително трио процедури е терапията лифтинг и изсветляване, която вследствие ускорения метаболизъм на клетките увеличава проникването на повече от 20 ценни активни съставки в кожата. Терапията има невероятен детоксикиращ, противовъзпалителен, дрениращ, антиоксидантен и лифтинг ефект, премахва натрупаните токсини, намалява оточността и активира клетъчното обновяване.

Комбинираната 3 в 1 терапия осигурява наистина впечатляващи резултати - пълно заличаване на фините бръчици и значително намаляване на дълбоките бръчки, премахване на пигментациите и изравняване на тена. Кожата е по-стегната, лифитирана, озарена и видимо подмладена.

Продължителност: 75 минути.

Цена – 140 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече