Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

АНА, ВНА или РНА пилинг + Дерма ролер+ Електропорация

АНА пилингът е отличен антиейджинг пилинг, който контролирано премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата, подобрява текстурата й, заличава бръчиците и активира клетъчната регенерация. Процедурата ексфолира и ревитализира кожата, стимулира производството на нов колаген, еластин и гликозаминогликани в дермата. При АНА пилинга се използват алфахидрокси киселини - гликолова, бадемова, лимонена, ябълчна и други органични киселини с естествен произход, които имат доказано подмладяващо действие.

ВНА пилингът е базиран на салицилова киселина (бетахидрокси киселина), която се получава от кората на върба. Този нежен и щадящ кожата пилинг почиства порите в дълбочина, регулира омазняването и помага при лечението на акне благодарение на мощните си противовъзпалителни, антисептични и антибактериални свойства.

РНА пилингът е предназначен за всеки тип кожа (дори и най-чувствителната) и е на базата на полихидрокси киселини (глюконолактон, лактобионова киселина) - усъвършенствани формули, които интензивно хидратират, подхранват, ревитализират и имат мощно антиоксидантно действие.

Химичните пилинги притежават отлични регенериращи свойства, стимулират метаболитните процеси в кожата, забавят процесите на клетъчно стареене, изравняват кожния релеф, свиват порите, редуцират пигментни петна, постакнеични и други белези.

След химичния пилинг се прилага микроиглена мезотерапия с дерма ролер - безболезнена и ефективна процедура, която заличава бръчките, тонизира и стяга кожата, изсветлява пигментации, премахва белези и други несъвършенства. Методът се базира на естествения механизъм на самовъзстановяване на кожата и биологичната й реакция към микротравми. При тази терапия множеството микроубождания ускоряват клетъчния метаболизъм в третираната зона, което гарантира максимално усвояване на активните вещества от прилаганите иновативни серуми. Процедурата стимулира синтеза на нов колаген и еластин, повишава снабдяването на клетките с кислород и ценни хранителни вещества, стимулира клетъчната регенерация. Дерма ролерът създава множество микроканали, през които в дълбочина на кожата прониква терапевтичен коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty - мощни активни съставки, които се подбират строго индивидуално в зависимост от типа и състоянието на кожата на съответния клиент. Постигат се отлични резултати - кожата възстановява своята еластичност, става по-гладка, стегната и подмладена.

Електропорацията е абсолютно безболезнена, сигурна и високоефективна процедура, която улеснява проникването на активните вещества от прилаганите серуми в дълбочина на кожата. Благодарение на тази иновативна технология се постига до 2000 пъти по-голяма абсорбция на ценните съставки от използваните серуми в сравнение с обичайното им нанасяне. В основата на процедурата са принципите на електропорацията и електроосмозата. Доказано е, че електропорацията повишава електропроводимостта на клетъчната мембрана, вследствие на което се отварят протеиновите канали, през които проникват активните вещества в дълбоките кожни слоеве. Действието на електроосмозата е на молекулно ниво - подпомага транспорта на молекулите на ценните съставки в дълбочина на кожата на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди. Благодарение на електропорацията се премахват различни кожни проблеми - пигментации, бръчки, дехидратирана, повяхнала или мазна кожа, акне, розацея, видими капиляри.

Уникалното трио процедури гарантира постигане на видими резултати моментално след първата сесия - бръчките и пигментациите са заличени, кожата е гладка, стегната и с прекрасен сияен тен. С тези три високоефективни терапии свежият младежки вид е гарантиран!

Продължителност: 60 минути.

Цена – 150 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 140 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече