Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Дeрма Пен и Jett Plasma Lift терапия

Микроиглената мезотерапия е метод, при който с помощта на дермапен (мезописалка) и множество микроубождания в кожата се въвеждат мезотерапевтични коктейли, съдържащи хиалуронова киселина, витамини, минерали, аминокиселини, колаген, растежни фактори, пептиди и други активни вещества. Уредът дермапен е снабден със специални микроигли за еднократна употреба, изработени от медицинска стомана, които създават микроперфорации в кожата и спомагат за по-бързото усвояване на ценните активни съставки от прилаганите мезококтейли. Процедурата стимулира клетъчния метаболизъм, активира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, изглажда фините линии и бръчки, редуцира пигментните петна, изравнява тена и видимо подобрява еластичността и текстурата на кожата. Методът е приложим както за жени, така и за мъже, и гарантира невероятни резултати.

Специалистът козметик подбира най-подходящите мезококтейли в зависимост от типа, състоянието на кожата и конкретните проблеми на всеки клиент, като подходът е винаги строго индивидуален. Важно е да се отбележи, че с микроиглената мезотерапия могат да бъдат третирани едновременно няколко състояния на кожата - загуба на еластичност, фини линии и бръчки, акне, разширени пори, белези, пигментни и възрастови петна, неравен тен, прекомерна сухота, липса на жизненост, както и локални мастни натрупвания - двойна брадичка. Процедурата не е болезнена и дискомфортът е сведен до минимум благодарение на бързите обороти на уреда дермапен. Възможно е да се появи зачервяване в третираната зона, което изчезва в рамките на няколко часа. Няколко дни след процедурата трябва да се избягва нанасяне на грим продукти. Противопоказанията за тази терапия са: бременност и кърмене, инфекции в третираната зона, непоносимост към определени съставки, алергия към титаний.

Jett Plasma Lift е уникално устройство, базирано на плазма заряд, което създава много фин, но изключително ефективен плазмен лъч, осигуряващ минимална деструкция на повърхността на кожата, но високо енергийно фокусиране в дермата. Процедурата с Jett Plasma Lift е подходяща за премахване на пигментации, разширени капиляри, кожни образувания, белези и други проблеми. С помощта на този иновативен уред се отстраняват бръчици „пачи крак“ и т.нар. „баркод“ над горната устна, както и по-дълбоки бръчки, постига се видимо стягане на кожата и ремоделиране на лицевия овал. Кожата в третираната зона е изцяло освежена, еластична, по-стегната и подмладена. Важно е клиентите да спазват стриктно указанията на специалиста след провеждане на комбинираната терапия за правилна и адекватна грижа, с използване на препоръчаните им козметични продукти за домашна употреба.

Дeрма Пен и Jett Plasma Lift терапия

Продължителност: 75 мин.

Цена – 160 лв.

Цена при пакет от 8 процедури – 150 лв. за процедура.

Комбинирани пакети

Дерма Ролер и Jett Plasma Lift зона лице и шия (4 бр. процедури) – 480 лв.

RF лифтинг и Jett Plasma Lift зона лице и шия (4 бр. процедури) – 600 лв.

При пакет от 8 процедури – 1080 лв.

Jett Plasma Lift зона лице и шия (4 бр. процедури) – 320 лв.

RF лифтинг и Jett Plasma Lift зона лице и шия (4 бр. процедури) – 600 лв.

При пакет от 8 процедури – 920 лв.

Jett Plasma Lift зона лице и шия (4 бр. процедури) – 320 лв.

Дeрма Пен И Jett Plasma Lift (4 бр. процедури) - 600 лв.

При пакет от 8 процедури – 920 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече