Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Дълбоко почистване + АНА, ВНА или РНА пилинг

Дълбокото почистване на лицето е базова козметична процедура, която подготвя кожата за максимално усвояване на активните съставки от прилаганите козметични продукти и надграждане на последващите професионални терапии за постигане на перфектни резултати - хидратирана, подхранена и ревитализирана кожа, без бръчици и несъвършенства.

Процедурата винаги започва с дегримиране и нанасяне на подходящ почистващ продукт в зависимост от типа и състоянието на кожата, последвано от парна баня и мануална екстракция на комедоните. След това се прилага професионална терапия, изцяло съобразена с потребностите на кожата на конкретния клиент.

Химичният пилинг контролирано отстранява повърхностния слой мъртви клетки от епидермиса, стимулира клетъчната регенерация, активира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина - най-важните компоненти, гарантиращи здрава, красива и по-млада кожа. Пилингът може да е базиран на алфахидрокси (АНА пилинг), бетахидрокси (ВНА пилинг) или полихидрокси киселини (РНА пилинг) и се избира в зависимост от типа, състоянието и конкретните проблеми на кожата.

АНА пилингът е специфичен антиейджинг пилинг, който реструктурира кожата, заличава фините линии и бръчките и стимулира клетъчната регенерация. Процедурата ексфолира и съживява кожата, активира синтеза на нов колаген, еластин и гликозаминогликани в дермата. При този пилинг се използват алфахидрокси киселини - гликолова, бадемова, лимонена, ябълчна и други органични киселини с доказан подмладяващ ефект.

ВНА пилингът е на основата на салицилова киселина (бетахидрокси киселина), която се получава от кората на върба. Това е деликатен и щадящ кожата пилинг, който почиства порите в дълбочина, балансира себумната секреция и е надежден помощник при лечението на акне благодарение на мощните си противовъзпалителни и антибактериални свойства.

РНА пилингът е подходящ за всеки тип кожа (включително и най-чувствителната) и е базиран на полихидрокси киселини (глюконолактон, лактобионова киселина) - високотехнологични формули, които оптимално хидратират, подхранват, ревитализират кожата и имат силен антиоксидантен ефект.

Комбинацията от дълбоко почистване и съответния АНА, ВНА или РНА пилинг подобрява в значителна степен клетъчната регенерация, доказано забавя процесите на клетъчно стареене, свива порите, изравнява релефа на кожата, премахва пигментации, постакнеични и други белези.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 100 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 90 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече