Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Дълбоко почистване + карбокси терапия

Дълбокото почистване на лицето е основна и задължителна козметична процедура, подходяща както за дамите, така и за представителите на силния пол. Процедурата пречиства, детоксикира и подготвя кожата за оптимална абсорбция на активните вещества от използваните козметични продукти и надграждане на последващите професионални козметични терапии, което е гаранция за постигане на отлични резултати - интензивно хидратирана, подхранена и тонизирана кожа, без пигментации, бръчици и други несъвършенства. Тази процедура винаги започва с дегримиране и нанасяне на подходящ почистващ продукт в зависимост от типа и състоянието на кожата, последвано от парна баня и мануална екстракция на комедоните.

Следва карбокси терапията СО2 Carboxy Combo - неинвазивна, абсолютно безболезнена и високоефективна процедура на основата на патентован СО2 (въглероден диоксид) гел и специална маска активатор. На лицето се нанася патентования гел и маската активатор, която съдържа лимонена киселина. В резултат на химична реакция на повърхността на кожата се освобождава СО2, като концентрацията му се увеличава и благодарение на пасивната дифузия той прониква през роговия слой в дълбочина на кожата. Промяната в pH стартира редица физиологични процеси, клетъчният метаболизъм се ускорява, повишава се и нивото на кислород с 4-5 пъти. След 5-10 минути се нанася термична маска, която засилва метаболитните процеси в кожата и спомага за извеждане на токсините и отпадните продукти от третираната зона. Термичната маска престоява 10 минути, отнема се, на тънък слой отново се нанася СО2 гел и с помощта на фриматор се ексфолира и полира кожата. Лимонената киселина е алфахидрокси киселина, която изсветлява пигментациите, изравнява и озарява тена, балансира рH на кожата и осигурява изключителен биологичен пилинг.

Тази високоефективна комбинирана терапия подобрява еластичността на кожата, повишава тонуса й, стяга порите, изглажда бръчиците, изсветлява пигментните петна и изравнява тена. Постигат се отлични резултати и при лечение на акне и купероза, благодарение на мощния й противовъзпалителен, антисептичен и антибактериален ефект.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 80 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 70 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече