Полезно за васнашия блог

Фотоподмладяване лице, лифт експерт

Фотоподмладяване лице + т-я лифт експерт

При фотоподмладяването се използва висок клас SPL апарат, чийто принцип на действие се основава на селективната пулсова светлина. Светлинната енергия, излъчвана от специален накрайник на апарата прониква дълбоко в кожата, превръща се в топлина, която активира важни физиологични процеси - повишаване на метаболизма на ниво клетка и стимулиране на фибробластите за производство на нов колаген и еластин. Фотоподмладяването ефикасно премахва фините мрежовидни капиляри, изглажда фините линии и бръчки, заличава пигментните и възрастовите петна, изравнява и освежава тена. Кожата възвръща еластичността си, става по-гладка, тонизирана и стегната.

Процедурата е незаменим помощник при лечението на акне, зачервяване по кожата, розацея и купероза, а постигнатите резултати са повече от отлични.

Терапията лифт експерт е перфектната процедура, която засилва ефекта от фотоподмладяването, благодарение на уникалното си детоксикиращо, противовъзпалително, антисептично и антиоксидантно действие. Процедурата почиства кожата в дълбочина и отстранява натрупаните токсини, което спомага за по-бързото усвояване на над 20 ценни активни съставки, редуцира подпухването и стимулира клетъчната регенерация. Веднага след третирането се наблюдава изглаждане на бръчките, като фините бръчици са напълно заличени, а по-дълбоките - значително редуцирани, изсветляване на пигментациите и възрастовите петна, а също и невероятно мощен лифтинг ефект. Кожата е по-гладка, свежа и ревитализирана, с равномерен сияен тен.

Комплексният ефект от тази комбинирана терапия, липсата на болка и отсъствието на възстановителен период я правят предпочитана процедура за подмладяване и ремоделиране на лицевия овал.

Продължителност: 50 минути.

Цена – 180 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече