Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Фотодепигментация лице + билков пилинг

Когато се третират упорити пигментни петна, билковият пилинг се прилага веднага след фотодепигментацията, за да се постигне моментално видим резултат в рамките на 7-10 дни. При фотодепигментацията се използват специфични параметри на светлината, излъчвана от съответния накрайник на иновативния SPL апарат. Светлинната енергия се абсорбира от излишния меланин в кожата, при което той излиза на повърхността й под формата на малки тъмнокафяви или черни точици, наподобяващи фини „крустички“, а билковият пилинг приложен веднага след тази процедура елиминира мъртвите клетки и ускорява премахването на тези „крустички“.

Ефектът на десквамация (отделяне) на мъртвите клетки се наблюдава

между третия и петия ден, кожата става чиста и здрава, а пигментите петна в зависимост от това колко са стари, стават в пъти по-светли или почти изчезват.

Процедурата е доста по-инвазивна, пигментните петна след третирането потъмняват и ако депигментацията се прилага самостоятелно, тези черни „крустички“ върху самите пигментации падат от самосебе си или с помощта на продукт (на основата на киселини) в рамките на 10-15 дни. Когато обаче депигментацията е комбинирана с билков пилинг процесът на изчистване трае само 3-5 дни, като се изчистват не само петната, но и кожата. Този уникален билков пилинг се прилага на цялото лице и кожата става по-чиста, свежа, обновена и със сияен тен. Съчетанието от двете процедури наистина гарантира постигане на прекрасни резултати. Добре е да знаем, че ако се налага да се повтори комбинираната терапия, трябва да има интервал 20-30 дни, като при по-упорити петна е възможно да се приложи и повече пъти с оглед пълното изсветляване на пигментациите. За постигане на максимален ефект обикновено са необходими 4 до 6 процедури в зависимост от състоянието на кожата и какво се цели като краен резултат. С модерния SPL апарат ефикасно се премахват не само пигментации, но и повърхностни кръвоносни съдове по лицето, активира се производството на нов колаген и еластин, изглаждат се фините линии и бръчки, постига се цялостно възстановяване и подмладяване на кожата.

Билковият пилинг е подходящ за всички типове кожа, при наличие на пигментни петна, кератоза, разширени пори, бръчки, както и загуба на еластичност и неестетично отпускане. Пилингът предизвиква разрушаване на връзките между живите и мъртвите клетки и контролирано излющване на кожата между третия и петия ден. Освен това детоксикира, стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява снабдяването на клетките с кислород и ускорява клетъчната регенерация.

В комбинация двете процедури допълват и подсилват ефекта си, ефикасно отстраняват дори упорити пигментации, изглаждат бръчиците, обновяват, ревитализират и видимо подмладяват кожата.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 210 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 200 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече