Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Фотоподмладяване лице + електропорация (безиглена мезотерапия на лице и шия)

Фотоподмладяването е комплексна терапия, която ефикасно и безболезнено премахва пигментации и възрастови петна, фини линии и бръчки, повърхностни кръвоносни съдове (видими капиляри). По време на процедурата върху кожата на лицето се въздейства със селективна пулсова светлина, която се излъчва от специален накрайник на авангардния SPL апарат. Светлинната енергия се трансформира в топлина и загрява дълбоките слоеве на кожата, вследствие на което се повишава метаболизма на ниво клетка и се стимулират фибробластите - клетките, отговорни за производството на колаген и еластин. Това води до редуциране на фините линии и бръчки, кожата възвръща еластичността си, става по-стегната, свежа и озарена. Процедурата ефикасно заличава телеангиектазии, съдови звезди и други васкуларни лезии, помага при лечението на акне, купероза и розацея, отстранява пигментни петна, мелазма, хлоазма и ефелиди (лунички).

Безиглената мезотерапия е неинвазивна, абсолютно безболезнена и безопасна процедура, която улеснява проникването на активните вещества от прилаганите серуми в дълбочина на кожата. Благодарение на тази иновативна технология се постига до 2000 пъти по-голяма абсорбция на съответните съставки от използваните серуми в сравнение с нормалното им нанасяне. Процедурата е базирана на принципите на електропорацията и електроосмозата. Доказано е, че електропорацията повишава електропроводимостта на клетъчната мембрана и предизвиква отваряне на протеиновите канали, което спомага за проникване на ценни активни вещества в дълбочина на кожата. Електроосмозата действа на молекулно ниво - улеснява транспортирането на молекулите на активните съставки до дълбоките кожни слоеве на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди.

Безиглената мезотерапия позволява решаване на различни кожни проблеми - пигментации, бръчици, дехидратирана, повяхнала или мазна кожа, акне, розацея, видими капиляри. Методът гарантира перфектни резултати, които са моментално видими след първата процедура - активиране на клетъчната регенерация, изглаждане на статични и динамични бръчки, оптимална хидратация, подхранване и ревитализация на кожата на лицето и шията.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 180 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 170 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече