Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Карбокси терапия + електропорация

Карбокси терапията СО2 Carboxy Combo е иновативна и изключително ефективна процедура на основата на патентован въглероден диоксид гел и специална маска активатор. Процедурата е отлично решение за кожа с признаци на стареене, тъй като изглажда фините линии и бръчици, повишава тонуса и възстановява еластичността на кожата, осигурява лифтинг ефект и преоформя лицевия овал. Терапия е подходяща и за лечение на зачервявания, акне и купероза, за стягане на порите, намаляване на пигментациите и изравняване на тена. По време на третирането на повърхността на кожата се освобождава СО2 (въглероден диоксид) в резултат на химична реакция, концентрацията му постепенно се повишава и вследствие на пасивната дифузия той прониква през роговия слой до дълбоките слоеве на кожата. Наблюдава се промяна в pH на кожата и активиране на редица физиологични процеси, клетъчният метаболизъм се ускорява, а нивото на кислород се повишава 4-5 пъти.

Електропорацията е процедура с категорично доказани резултати, абсолютно безболезнена и безопасна. Терапията улеснява абсорбцията на активните вещества от прилаганите серуми в дълбочина на кожата. Посредством авангардната технология се постига до 2000 пъти по-голямо усвояване на съответните съставки от използваните серуми в сравнение с обичайното им нанасяне. Тази процедура се базира на принципите на електропорацията и електроосмозата. Известно е, че електропорацията повишава електропроводимостта на клетъчната мембрана и стимулира отварянето на протеиновите канали, което спомага за проникване на ценни активни вещества в дълбоките кожни слоеве. Електроосмозата действа на молекулно ниво - улеснява пренасянето на молекулите на активните съставки в дълбочина на кожата на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди. С помощта на електропорацията ефикасно се решават различни кожни проблеми - пигментни и възрастови петна, фини и по-дълбоки бръчки, дехидратирана, девитализирана или мазна кожа, акне, розацея, видими повърхностни кръвоносни съдове (капиляри). Резултатите са видими веднага след първата процедура - стимулиране на клетъчната регенерация, изглаждане на статични и мимически бръчки, максимална хидратация, подхранване и ревитализация на кожата на лицето и шията.

Комбинираната 2 в 1 терапия позволява постигането на моментални резултати дори само след първото третиране - по-гладка, стегната и подмладена кожа, със заличени бръчици и видимо редуцирани пигментни петна.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 135 лв.

При пакет от 5 процедури – 125 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече