Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Кислороден пилинг + Дерма Ролер + кислородна мезотерапия

Кислородът има жизненоважно значение за кожата, защото доставя енергия на клетките и ускорява клетъчния метаболизъм. Процедурата кислороден пилинг се извършва с иновативен Hydrox Pееl апарат и осигурява почистване на порите в дълбочина, пилинг ефект, лимфен дренаж и детоксикация. Посредством струя студен чист кислород под високо налягане кожата се почиства и ексфолира, подобрява се клетъчното дишане и метаболизъм. С помощта на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се третира кожата на лицето и шията. В резултат кожата е дълбоко почистена, полирана, детоксикирана и готова пълноценно да абсорбира активните вещества от последващите процедури.

След кислородния пилинг се прилага микроиглена мезотерапия с дерма ролер - мини инвазивна процедура, подходяща за всеки тип кожа. Тази терапия изглажда бръчките, заличава пигментни петна, постакнеични белези и други несъвършенства, подобрява еластичността и реструктурира кожата. Методът се базира на естествения механизъм на самовъзстановяване на кожата и биологичната й реакция към микротравми. Вследствие множеството микроубождания се засилва клетъчния метаболизъм в обработваната зона, благодарение на което кожата максимално абсорбира активните вещества от използваните серуми. Процедурата стимулира производството на нов колаген и еластин, увеличава снабдяването на клетките с кислород и хранителни съставки, активира клетъчната регенерация. Кожата е с възстановена еластичност, ревитализирана и видимо подмладена. Дерма ролерът образува множество микроканали, през които в дълбочина на кожата прониква коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty - ценни активни съставки, които се подбират строго индивидуално в зависимост от типа и състоянието на кожата на всеки клиент.

Третата процедура е кислородна мезотерапия с апарата Hydrox Pееl, при която се въвежда специален коктейл от активни вещества, внимателно подбрани според типа и състоянието на кожата от лабораторията на Binella Medical Beauty. С помощта на авангардния апарат активните съставки достигат до базалния слой на епидермиса, хидратират и подхранват в дълбочина кожата, изглаждат бръчиците, изсветляват пигментациите, изравняват тена и възвръщат очарователното свежо излъчване.

Комбинираната терапия гарантира ненадминати резултати при дехидратирана, повяхнала и с неравен релеф кожа, ефикасно заличава признаците на стареене, успешно третира бактериално акне, мазна и комбинирана кожа, отстранява пигментните петна и възстановява естествения сияен тен.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 135 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 125 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече