Полезно за васнашия блог

Грижата която заслужава всяка кожа

Карбокси терапия + Дерма Ролер и електропорация

Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.

Как действа? Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4, 5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Микроиглената мезотерапия с Дерма Ролер формира множество микроканали, през които в дълбочина се въвежда коктейл от ортомолекулярни есенции на BINELLA medical beauty - активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожата. Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластични влакна, които подмладяват кожата, предотвратяват образуването на бръчки, забавят процеса на стареене и стягат порите.Микроиглената мезотерапия Дерма Ролер е мини инвазивен метод, гарантиращ видими и трайни резултати без период на възстановяване. Тя е естествен метод за стимулиране производството на колаген и еластин. Подходяща е за всеки тип кожа. Терапията може да се комбинира с електропорация за постигане на максимален ефект.

Електропорацията въздейства директно върху кожата и интензивно увеличава пропускливостта й. При тази безиглена техника се отварят аквапорините – AQP (каналите, през които преминава водата в клетката), с което се работи по редица кожни проблеми, като пигментация, дехидратация, мазна и проблемна кожа, фини линии и бръчки, а кожата е подхранена и обновена в дълбочина.Безиглената мезотерапия (електропорация) въвежда активните вещества в дълбочина около 3 до 5 мм в дермата.

Осигурява дълбоко проникване на активните субстанции и осигурява на кожата дълготраен сияен и блестящ вид.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

Цена: 135 лв.

« Обратно в "Почистване и специфична грижа"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече