Полезно за васнашия блог

Антицелулит, отслабване, радиочестотен лифтинг.

Стягаща и антицелулитна програма

Терапията представлява дермо-липо-аспирация с технология TechniSPA, при която се използват 3 последователни действия на специалния Йони масажор:

1. Механично действие (липоаспирация) - вакуумен масаж, който спомага за разграждане на целулита. Усещането е подобно на това при мануалния антицелулитен масаж.

2. Контролирана аспирация, изцяло съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит, както и третираната зона, което гарантира максимален ефект, без никакъв дискомфорт.

3. Биологично действие (двойна йонизация) - осъществява се едновременно с липоаспирацията и води до стопяване на мазнините в дълбочина. Върху третираната зона се нанася йонизиращ серум гел, богат на активни съставки с изразено стягащо действие. Йони масажорът е снабден с един отрицателен и един положителен поляризирани цилиндъра, създаващи електрическо поле, което води до мигновено проникване на активните съставки в дълбочина на кожата.

Резултати:

►Антицелулитно действие с продължителен ефект - активните съставки на йонизиращия серум действат дълго време след завършване на терапията и повишават ефикасността между сеансите. Увеличава се комфортът на клиента, тъй като серумът улеснява движението на апарата.

►Мускулна стимулация - действа едновременно с липоаспирацията и йонизацията, предизвиква съкращаване на мускулите вследствие променливото напрежение с източник металните цилиндри за двойна йонизация. Честотата на стимулиращия ток се препрограмира в зависимост от типа мускули на всяка третирана зона. В резултат на мускулната стимулация се увеличават кръвната и лимфната циркулация, подобрява се изгарянето на калории (отслабващ ефект) и стяга тъканите.

Трите функции на иновативния апарат могат да се използват самостоятелно, но са по-ефикасни едновременно. Йони масажорът е с ергономична форма. Подвижният пружиниращ цилиндър се адаптира по всяка извивка на тялото, а размерите позволяват да се третират зони с труден релеф като ръце, колене и корем.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

Цена - 100 лв.

Пакет от 12 терапии – 1200 лв. + подарък 13-а терапия

« Обратно в "Антицелулит и отслабване"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече