Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Комбинираните терапии в козметичен център Vital Sun Centre осигуряват комплексна грижа и третират едновременно няколко различни кожни проблема. Нашата практика е доказала, че възстановяването на кожата при различни състояния и козметични несъвършенства е по-бързо и по-пълноценно чрез комбинация на различни процедури, които допълват действието си и едновременно с това помагат на кожата да се възстанови по-ефективно.
Център за красота Vital Sun Centre предлага разнообразни комбинирани терапии, които третират различен тип и състояние на кожа и дават бързи и ефективни резултати.

PRO BIOME PEEL SKEYNDOR - Избелващ пилинг

Комбинация от киселини, формулирани да намаляват появата на тъмни петна и унифицират тена на кожата.

ПОЛЗИ
Формулата му включва киселини с антиоксидантно и избистрящо действие, придавайки му голям капацитет за видимо изсветляване и намаляване хиперпигментация на кожата.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Гликолова киселина (15%): Мощно обновяване и нежно овлажняващо действие.
Ябълчена киселина (10%): Средно обновяване, антиоксидантно и озаряващо действие.
Шикимова киселина (8%): Антиоксидант, изсветляване и средно овлажняващо действие.
Хидроксифенокси пропионова киселина (HPPA) (2%): Антиоксидант и мощно изсветляващо действие.
Продължителност: 40 – 50 мин. Цена: 100лв, При пакет от 4бр процедури от 100лв на 90лв

Продължителност 50 мин. Цена: 100 лв. При пакет от 4 бр. процедури от 100 на 90 лв.

Jett Plasma Lift И RF – радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинге нехирургичен метод за подобряване структурата на кожата, който се използва успешно както за терапии на лице, така и на тяло. Подходящ е застягане на контура на лицето, изглаждане на фините бръчки, подмладяване кожата на лицето и подобряване текстурата ѝ. Терапията JPL и RF, приложени в едно посещение, се допълват и постигат бърз регенериращ и лифтинг ефект.

Продължителност 75 мин. Цена: 160 лв. При пакет от 8 процедури – 150 лв. за процедура Вижте повече

JPL+ терапия за лифтинг и избелване

Иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал. Електрическото напрежение на мембраната се увеличава и това води до стягане на кожата. Когато този процес се постигне при повечето клетки в третираната област на кожата, нейното стягане (опъване) ще стане видимо с просто око, следвайки следният режим на приложение: две или три последователни седмици по две процедури, четвъртата и петата седмица по една процедура. Поддържането на ефекта се постига с една процедура месечно.

Продължителност 75 мин. Цена: 140 лв. Вижте повече

Дерма Ролер И Jett Plasma Lift терапия

Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластинови влакна, които подмладяват кожата, забавят процеса на стареене, стягат порите.

Продължителност 75 мин. Цена: 130 лв. При пакет от 8 процедури – 120 лв. за процедура Вижте повече

Дeрма Пен и Jett Plasma Lift терапия

Комбинацията от микроиглена мезотерапия с дермапен и Jett Plasma Lift терапия е изключително подходяща за биоревитализация, лифтинг и подмладяване на кожа с признаци на стареене вследствие напредване на възрастта или в резултат на фотоувреждане. Отлични резултати се постигат и при третиране на акне, широки пори, постакнеични и други белези. Тази комбинирана терапия е абсолютно безопасна и без възстановителен период, а ефектът е впечатляващ още след първото й приложение. За дълготрайни резултати е необходим курс от процедури, които се провеждат през определен интервал от време.

Продължителност 75 мин. Цена: 160 лв. при пакет от 8 процедури – 150 лв. за процедура. Вижте повече

Дерма ролер + JPL + терапия лифтинг и избелване

Високоефективна 3 в 1 комбинирана терапия за лице, която решава различни проблеми на кожата и гарантира видими и трайни резултати, съизмерими с постигнатите при хирургична интервенция, при това напълно безопасно, безболезнено и без период на възстановяване. Процедурата ефикасно изглажда фините линии и бръчки, стяга порите, изсветлява пигментни и възрастови петна, премахва несъвършенствата по кожата, осигурява мощен лифтинг ефект и видимо подмладяване. Времето може да бъде върнато назад с тази уникална комбинирана 3 в 1 терапия!

Продължителност 85 мин. Цена: 180 лв. Вижте повече

Фотоподмладяване лице + електропорация (безиглена мезотерапия на лице и шия)

Отлична комбинация от две изключително ефективни процедури - фотоподмладяване и безиглена мезотерапия, които без болка и напълно безопасно заличават признаците на остаряване и забавят неумолимия ход на времето. Благодарение на това съчетание фините линии и бръчки намаляват, видимите капиляри и пигментации изчезват, разширените пори се свиват, кожата става свежа, сияйна и видимо по-млада. Експертна комбинирана терапия за лицето и за шията - зона, която също се нуждае от регулярна и адекватна грижа.

Продължителност 60 мин. Цена: 180 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 160 лв. за процед Вижте повече

Фото подмл. лице+ електропорация лице и шия + лифтинг и избелване

Ексклузивна 3 в 1 комбинирана терапия, предназначена за комплексно въздействие върху признаците на стареене, която връща свежестта, здравия вид и красотата на кожата на лицето и шията. Три високоефективни процедури, предоставящи идеално решение за съхраняване на младостта и естественото очарователно излъчване. Приложени заедно, процедурите усилват многократно своето действие, отстраняват несъвършенствата, заличават издайническите бръчки, стягат, тонизират и ревитализират кожата, осигуряват невероятен лифтинг ефект и преоформят контура на лицето.

Продължителност 75 мин. Цена: 180 лв. Вижте повече

Фотодепигментация лице + билков пилинг

Слънчевите лъчи през лятото неизменно оставят своите следи по лицето под формата на пигментни петна, особено ако кожата не е била надеждно предпазена със слънцезащитен продукт с висок SPF. Комбинацията от фотодепигментация и билков пилинг е перфектното решение за премахване на упорити пигментни петна. Терапията е сезонна и се прилага само през късна есен и зимния период, когато отсъства силно слънцегреене. За да се ускори видимия ефект в едно посещение се прилагат фотодепигментация и билков пилинг. Освен отстраняване на пигментациите, се постига заличаване на капилярите и подмладяване на кожата на лицето.

Продължителност 60 мин. Цена: 165 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 150 лв. за процед Вижте повече

Карбокси терапия + дерма ролер и електропорация

Регулярната професионална и домашна козметична грижа, индивидуално подбрана от козметолога в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата на конкретния клиент, гарантират поддържане на здрава и красива кожа на лицето, премахват издайническите признаци на възрастта и са отлична превенция на стареенето. Ексклузивната комбинация от 3 високоефективни процедури - карбокси терапия, дерма ролер и електропорация решава различни проблеми на кожата в едно посещение, помага за заличаване на признаците на стареене и възвръща свежия младежки вид.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 115 лв. за проце Вижте повече

Карбокси терапия + електропорация

Днес комбинираните терапии стават все по-предпочитани от клиентите, заради възможността в едно посещение да се решат различни проблеми на кожата и да се постигат оптимални резултати. Както карбокси терапията, така и електропорацията са много ефикасни процедури, но приложени в комбинация те подсилват своето действие и удовлетворяват напълно желанието на клиентите за моментално видим ефект. И двете терапии са неинвазивни, безболезнени и без възстановителен период, а комбинацията от тях е подходяща за всички типове и състояния на кожата.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 115 лв. за процед Вижте повече

Дълбоко почистване + карбокси терапия

Всеки тип кожа се нуждае от регулярно дълбоко почистване и детоксикация, както и от засилване на клетъчния метаболизъм, за да може пълноценно да усвоява активните съставки от прилаганите козметични продукти и да бъде поддържана здрава, красива и свежа. Съчетанието от дълбоко почистване и иновативната карбокси терапия гарантира ненадминат ефект веднага след първото приложение - чиста, сияйна и ревитализирана кожа, с редуцирани пигментни петна, заличени бръчици и равномерен тен. Тази комбинация осигурява превъзходни резултати и при лечението на акне и купероза.

Продължителност 60 мин. Цена: 80 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 70 лв. за процеду Вижте повече

Кислороден пилинг + Дерма Ролер + кислородна мезотерапия

Уникална 3 в 1 комбинация, която буквално дава нов живот на кожата на лицето, снабдявайки я с ценни активни съставки, които изглаждат бръчиците, възстановяват тонуса и еластичността й, стягат, ревитализират и имат мощен подмладяващ ефект. Трите процедури се отличават с висока ефективност, а приложени в едно посещение осигуряват впечатляващи резултати на подмладяване на кожа, която е с изразени признаци на стареене. Комбинираната терапия е подходяща и при акнеична, мазна и проблемна кожа, тъй като има дълбоко почистващо, полиращо и балансиращо действие.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 115 лв. за процед Вижте повече

АНА, ВНА или РНА пилинг + Дерма ролер+ Електропорация

Едно от най-мощните „оръжия“ за красота е химичният пилинг, който премахва горния слой мъртви клетки от епидермиса, стимулира клетъчното обновяване, подобрява синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина - основните компоненти за здрава, сияйна и по-млада кожа, без несъвършенства. Пилингът може да е базиран на алфахидрокси (АНА пилинг), бетахидрокси (ВНА пилинг) или полихидрокси киселини (РНА пилинг) и се избира в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата. Комбинацията от подходящия химичен пилинг, микроиглена мезотерапия с дерма ролер и електропорация гарантира фантастични резултати, видими веднага след първото третиране. Препоръчително е терапията да се провежда през есента и зимата, за да се избегне евентуален риск от поява на пигментации.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 115 лв. за процед Вижте повече

Дълбоко почистване + АНА, ВНА или РНА пилинг

Първата и основна стъпка в грижата за чиста, здрава и сияйна кожа на лицето е дълбокото почистване - процедура, която почиства порите в дълбочина, нормализира себумната секреция, отстранява комедоните, освежава, тонизира и полира кожата. Комбинацията от дълбоко почистване и химичен пилинг е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст, стимулира клетъчната регенерация, свива порите, изравнява релефа на кожата и забавя процеса на стареене. Добре е терапията да се провежда през есенно-зимния период, за да се избегне риска от появата на пигментни петна.

Продължителност 60 мин. Цена: 70 лв. 4 или 6 процедури - 65 лв. за процедура Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече