Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Комбинираните терапии в козметичен център Vital Sun Centre осигуряват комплексна грижа и третират едновременно няколко различни кожни проблема. Нашата практика е доказала, че възстановяването на кожата при различни състояния и козметични несъвършенства е по-бързо и по-пълноценно чрез комбинация на различни процедури, които допълват действието си и едновременно с това помагат на кожата да се възстанови по-ефективно.
Център за красота Vital Sun Centre предлага разнообразни комбинирани терапии, които третират различен тип и състояние на кожа и дават бързи и ефективни резултати.

Jett Plasma Lift И RF – радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинге нехирургичен метод за подобряване структурата на кожата, който се използва успешно както за терапии на лице, така и на тяло. Подходящ е застягане на контура на лицето, изглаждане на фините бръчки, подмладяване кожата на лицето и подобряване текстурата ѝ. Терапията JPL и RF, приложени в едно посещение, се допълват и постигат бърз регенериращ и лифтинг ефект.

Продължителност 90 мин. Цена: 180 лв. При пакет от 5 процедури – 170 лв. за процедура Вижте повече

JPL+ терапия за лифт експерт

Иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал. Електрическото напрежение на мембраната се увеличава и това води до стягане на кожата. Когато този процес се постигне при повечето клетки в третираната област на кожата, нейното стягане (опъване) ще стане видимо с просто око, следвайки следният режим на приложение: две или три последователни седмици по две процедури, четвъртата и петата седмица по една процедура. Поддържането на ефекта се постига с една процедура месечно.

Продължителност 80 мин. Цена: 160 лв. Вижте повече

Дерма Ролер И Jett Plasma Lift терапия

Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластинови влакна, които подмладяват кожата, забавят процеса на стареене, стягат порите.

Продължителност 75 мин. Цена: 150 лв. При пакет от 5 процедури – 140 лв. за процедура Вижте повече

Jett Plasma Lift Profi + Карбокси терапия

Иновативен козметичен уред, който извършва изключително ефикасен лифтинг, подпомага бързото възстановяване на тъканите, стяга, подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. В комбинация с Карбокси терапия повишава се тонуса и елестичността на кожата, подобрява куперозни състояния, изсветлява пигментни петна, всякакъв застой от метаболитните процеси и детоксикация.

Продължителност 75 мин. Цена: 160 лв. Вижте повече

Фото подмладяване лице и шия + т-я лифт експерт

Комбинирана терапия, която ефикасно премахва следите от фото- и биологичното стареене - фини линии и бръчки, пигментни и възрастови петна, неравномерен тен, капилярни звезди, неравен релеф, загуба на еластичност и отпускане на кожата. Съчетанието от двете процедури дава отлично решение и за проблеми като акне, разширени пори, зачервявания по кожата, розацея. Прекрасна професионална грижа за лицето и шията, която възстановява естествения блясък, свежест и красота на кожата, и възвръща очарователното младежко излъчване.

Продължителност 70 мин. Цена: 240 лв. Вижте повече

Фотоподмладяване лице + т-я лифт експерт

Комбинирана 2 в 1 терапия, която предоставя ефикасно решение на основните проблеми, влошаващи вида и състоянието на кожата на лицето - пигментни петна, бръчки, мрежовидни капиляри, загуба на еластичност, отпускане. Тази комбинация е подходяща и за третиране на акне и постакнеични пигментации, разширени пори, зачервявания по кожата, розацея, купероза. Двете процедури взаимно се допълват, усилвайки действието си и позволяват едновременно третиране на няколко кожни проблема, което дава възможност в едно посещение да се постигнат наистина уникални резултати, видими веднага след терапията.

Продължителност 50 мин. Цена: 180 лв. Вижте повече

Фотоподмладяване лице + електропорация (безиглена мезотерапия на лице и шия)

Отлична комбинация от две изключително ефективни процедури - фотоподмладяване и безиглена мезотерапия, които без болка и напълно безопасно заличават признаците на остаряване и забавят неумолимия ход на времето. Благодарение на това съчетание фините линии и бръчки намаляват, видимите капиляри и пигментации изчезват, разширените пори се свиват, кожата става свежа, сияйна и видимо по-млада. Експертна комбинирана терапия за лицето и за шията - зона, която също се нуждае от регулярна и адекватна грижа.

Продължителност 60 мин. Цена: 180 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 170 лв. за процед Вижте повече

Фото подмл. лице+ електропорация лице и шия + лифт експерт

Ексклузивна 3 в 1 комбинирана терапия, предназначена за комплексно въздействие върху признаците на стареене, която връща свежестта, здравия вид и красотата на кожата на лицето и шията. Три високоефективни процедури, предоставящи идеално решение за съхраняване на младостта и естественото очарователно излъчване. Приложени заедно, процедурите усилват многократно своето действие, отстраняват несъвършенствата, заличават издайническите бръчки, стягат, тонизират и ревитализират кожата, осигуряват невероятен лифтинг ефект и преоформят контура на лицето.

Продължителност 75 мин. Цена: 220 лв. Вижте повече

Фотодепигментация лице + билков пилинг

Слънчевите лъчи през лятото неизменно оставят своите следи по лицето под формата на пигментни петна, особено ако кожата не е била надеждно предпазена със слънцезащитен продукт с висок SPF. Комбинацията от фотодепигментация и билков пилинг е перфектното решение за премахване на упорити пигментни петна. Терапията е сезонна и се прилага само през късна есен и зимния период, когато отсъства силно слънцегреене. За да се ускори видимия ефект в едно посещение се прилагат фотодепигментация и билков пилинг. Освен отстраняване на пигментациите, се постига заличаване на капилярите и подмладяване на кожата на лицето.

Продължителност 60 мин. Цена: 210 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 200 лв. за процед Вижте повече

RF-радиочестотен лифтинг+терапия лифт експерт

С напредване на възрастта т.нар. „триъгълник на младостта“ се преобръща, кожата на лицето губи своята еластичност и се отпуска, появяват се фини и по-дълбоки бръчки, неравномерен тен и пигментации. Перфектното „оръжие“ за успешно решаване на всички тези проблеми е комбинацията от радиочестотен лифтинг и терапия лифтинг и избелване, която максимално изглажда бръчките, заличава пигментните и възрастовите петна, изравнява тена, преоформя контура на лицето и възстановява „триъгълника на младостта“, стяга, ревитализира и възвръща младежкия вид на кожата.

Продължителност 80 мин. Цена: 180 лв. Вижте повече

RF - радиочестотен лифтинг + карбокси терапия

Топ 2 в 1 ексклузивна комбинирана терапия, която в едно посещение дава възможност за ефикасно решаване на различни проблеми на кожата - пречистване и детоксикация, свиване на разширените пори, стягане, подобряване на еластичността и тургура, изглаждане на бръчките, изсветляване на пигментни и възрастови петна, изравняване на тена, както и ремоделиране контура на лицето. Приложени заедно двете процедури потенцират своето действие и осигуряват уникални резултати - гладка, стегната и видимо подмладена кожа, преоформен лицев овал и свеж младежки вид.

Продължителност 60 мин. Цена: 160 лв. Вижте повече

Дерма ролер + терапия лифт експерт

Времето оставя своите отпечатъци върху лицето - появяват се фини и по-дълбоки бръчки, пигментни петна, кожата постепенно губи своята еластичност, отпуска се неестетично, променя се и лицевият контур. Понякога са налице и постакнеични, посттравматични и други белези, които са повод за не малко притеснения. Ефикасно и сигурно решение на тези проблеми дава съчетанието на микроиглена мезотерапия с дерма ролер и терапия лифтинг и избелване. И двете процедури са достатъчно ефективни, но комбинирането им в едно посещение помага за постигане на превъзходни резултати

Продължителност 50 мин. Цена: 110 лв. Вижте повече

Карбокси т-я + терапия лифт експерт

Консултацията с утвърден специалист козметолог и изборът му на най-подходящата, строго персонализирана комбинация от процедури в зависимост от типа, състоянието и проблематиката на кожата на конкретния клиент, е гаранция за отлични резултати. Съчетанието от високоефективната карбокси терапия и процедурата лифтинг и изсветляване ефикасно отстранява признаците на фото- и биологично стареене, като бръчки, пигментации, липса на тонус и отпускане на кожата на лицето. Тази комбинация в значителна степен подобрява състоянието на кожата при акне, зачервявания и купероза

Продължителност 60 мин. Цена: 140 лв. Вижте повече

Карбокси терапия + дерма ролер и електропорация

Регулярната професионална и домашна козметична грижа, индивидуално подбрана от козметолога в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата на конкретния клиент, гарантират поддържане на здрава и красива кожа на лицето, премахват издайническите признаци на възрастта и са отлична превенция на стареенето. Ексклузивната комбинация от 3 високоефективни процедури - карбокси терапия, дерма ролер и електропорация решава различни проблеми на кожата в едно посещение, помага за заличаване на признаците на стареене и възвръща свежия младежки вид.

Продължителност 60 мин. Цена: 150 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 140 лв. за проце Вижте повече

Карбокси терапия + електропорация

Днес комбинираните терапии стават все по-предпочитани от клиентите, заради възможността в едно посещение да се решат различни проблеми на кожата и да се постигат оптимални резултати. Както карбокси терапията, така и електропорацията са много ефикасни процедури, но приложени в комбинация те подсилват своето действие и удовлетворяват напълно желанието на клиентите за моментално видим ефект. И двете терапии са неинвазивни, безболезнени и без възстановителен период, а комбинацията от тях е подходяща за всички типове и състояния на кожата.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 5 процедури – 125 лв. за процед Вижте повече

Кислороден пилинг + Дерма Ролер + кислородна мезотерапия

Уникална 3 в 1 комбинация, която буквално дава нов живот на кожата на лицето, снабдявайки я с ценни активни съставки, които изглаждат бръчиците, възстановяват тонуса и еластичността й, стягат, ревитализират и имат мощен подмладяващ ефект. Трите процедури се отличават с висока ефективност, а приложени в едно посещение осигуряват впечатляващи резултати на подмладяване на кожа, която е с изразени признаци на стареене. Комбинираната терапия е подходяща и при акнеична, мазна и проблемна кожа, тъй като има дълбоко почистващо, полиращо и балансиращо действие.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 115 лв. за процед Вижте повече

АНА, ВНА или РНА пилинг + Дерма ролер+ Електропорация

Едно от най-мощните „оръжия“ за красота е химичният пилинг, който премахва горния слой мъртви клетки от епидермиса, стимулира клетъчното обновяване, подобрява синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина - основните компоненти за здрава, сияйна и по-млада кожа, без несъвършенства. Пилингът може да е базиран на алфахидрокси (АНА пилинг), бетахидрокси (ВНА пилинг) или полихидрокси киселини (РНА пилинг) и се избира в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата. Комбинацията от подходящия химичен пилинг, микроиглена мезотерапия с дерма ролер и електропорация гарантира фантастични резултати, видими веднага след първото третиране. Препоръчително е терапията да се провежда през есента и зимата, за да се избегне евентуален риск от поява на пигментации.

Продължителност 60 мин. Цена: 150 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 140 лв. за процед Вижте повече

Дълбоко почистване + АНА, ВНА или РНА пилинг

Първата и основна стъпка в грижата за чиста, здрава и сияйна кожа на лицето е дълбокото почистване - процедура, която почиства порите в дълбочина, нормализира себумната секреция, отстранява комедоните, освежава, тонизира и полира кожата. Комбинацията от дълбоко почистване и химичен пилинг е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст, стимулира клетъчната регенерация, свива порите, изравнява релефа на кожата и забавя процеса на стареене. Добре е терапията да се провежда през есенно-зимния период, за да се избегне риска от появата на пигментни петна.

Продължителност 60 мин. Цена: 100 лв. 4 или 6 процедури - 90 лв. за процедура Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече