Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Карбокси т-я + терапия лифт експерт

Карбокси терапията СО2 Carboxy Combo е неинвазивна, безопасна и без период на възстановяване процедура, при която се използва патентован въглероден диоксид гел и специална маска активатор. Тази високоефективна терапия възстановява еластичността на кожата, заличава бръчиците и преоформя лицевия контур. С процедурата се постигат перфектни резултати при лечение на акне, зачервявания и купероза, освен това стяга порите, редуцира пигментните петна, ревитализира кожата и възвръща свежия й вид. В резултат на химична реакция на повърхността на кожата се освобождава СО2 (въглероден диоксид). Неговата концентрация се увеличава в повърхностните кожни слоеве и в резултат на пасивна дифузия въглеродният диоксид прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. Това води до промяна в pH и стартиране на важни физиологични процеси, също така се засилва метаболизма на клетките, а нивото на кислород се повишава 4-5 пъти.

Приложена след карбокси терапията, процедурата лифт експерт почиства в дълбочина кожата, спомага за извеждане на натрупаните токсини, намалява оточността и стимулира клетъчното обновяване благодарение на мощния си детоксикиращ, противовъзпалителен и антиоксидантен ефект. Вследствие засиления клетъчен метаболизъм в третираната зона от предходната процедура, се увеличава усвояването от кожата на повече от 20 ценни активни съставки.

С тази комбинирана терапия се постигат прекрасни резултати - значително изглаждане на бръчките, тонизиране и стягане на кожата, избледняване на пигментните петна, изравняване и освежаване на тена, както и моментален лифтинг ефект.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 140 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече