Полезно за васнашия блог

Красотата е професионализъм и грижа

Изберете коя секция искате да разгледате СтатииБлог

В нашия блог и секция за статии ще откриете последните новости в областта на козметиката и дерматологията, както и различни статии и материали, свързани с комплексното третиране на различни кожни проблеми. Това е нашият блог, в който ще намерите подробно описание на най-новите процедури и терапии, предлагани от козметичен център Vital Sun Centre, както и новини, свързани с последните разработки и професионални козметични продукти от водещи производители в бранша. Интересувайте се, питайте, бъдете запознати. Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

ЗАЩО КОМБИНИРАНАТА ТЕРАПИЯ Е НАЙ-ДОБРОТО ОРЪЖИЕ ЗА КРАСОТА?

Днес най-търсената процедура в салона за красота е почистване на лице. Тази процедура обаче съвсем не е достатъчна за поддържане на красотата и свежия вид на лицето. Защо е така? Коя е най-правилната грижа и какво трябва да знаем, за да се радваме дълги години на очарователно младежко излъчване?

Вижте повече

Слънцезащитният фактор показва до каква степен козметичният продукт защитава кожата. Производителите го определят според това колко време е нужно на кожата със слънцезащитен крем за видими увреждания в сравнение с чистата кожа. В идеалният случай при SPF 30 тя ще се зачерви 30 пъти по-бавно, отколкото ако няма нанесен крем.
Според специалистите продукт с SPF 30 блокира около 97% от слънчевото излъчване, колкото по-висока е цифрата, толкова по-добра е защитата.

Вижте повече

Ползата от слънцезащитните средства и защо е важно да ползваме продукти със SPF

Какво трябва да знаете за лазерното подмладяване

Процедурите за лице с лазер са доказан начин за подмладяване на кожата, корекция на белези и стрии, стягане и лифтинг. С лазерните технологии се постигат отлични резултати, но е важно да знаете кой е подходящ за вас, както и процедурите да бъдат изпълнявани от обучени специалисти в реномирани козметични салони. Сред най-важните неща при избор на лазерни процедури е да не се доверявате на гугъл, а на вашия козметик или дерматолог, който най-добре може да определи от какво има нужда кожата ви и с каква честота да бъдат процедурите.

Вижте повече

Според естетици и дерамтолози доста хора пропускат да хидратират кожата на лицето си всеки ден. Това може да доведе не само до по-лош вид на кожата, но и до възпалението й. Сухата кожа не произвежда достатъчно липиди, затова хидратиращият продукт е от изключителна важност.
Ако имате мазна кожа, вероятно си мислите, че не е необходимо да я хидратирате ежедневно, но това е мит. Хидратацията по никакъв начин не вреди на кожата ви, напротив...

Вижте повече

Ежедневната хидратация е важна за кожата

Петнадесет грешки, които правим при почистване и хигиена на лице

Да измиете лицето си звучи доста просто, нали? Имате нужда от вода, продукт за измиване и накрая хубаво изплакване. Но за да се грижите наистина добре за кожата на лицето си, трябва повече грижа и внимание. Не само измиването е важно, но и кога, колко често и какъв продукт използвате. Правилното миене на лицето предотвратява появата на пъпки, прави кожата ви по-здрава и може да намали редица възпалителни процеси на кожата. Ето кои са най-честите грешки при миене на лице...

Вижте повече

Първата патентована система за индивидуална грижа за кожата. Грижа, която е толкова уникална, колкото и Вашата кожа. При разработка на своите продукти Ортомолекулярните козметици на BINELLA Medical Beauty се запознават и съобразяват с индивидуалността на своите клиенти и с всички фактори и житейски навици, които могат да окажат влияние на състоянието на кожата. Генетичните предпоставки на всяка кожа са различни, всяка кожа има различна предистория и личните битови условия я натоварват по различен начин. Кожата е огледало на душевното и физическото състояние на индивида, а това означава, че всяка кожа се нуждае от напълно индивидуален подход.

Вижте повече

NO AGE - Висша мода създадена специално за вас

ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН, САМ ПО СЕБЕ СИ!

Над 40 000 възможни комбинации от 24 есенции покриват необходимостта от изглаждащи бръчките вещества, грижат се за цялостна превенция против стареенето, започвайки от защита на липидните бариери, през укрепване на имунната система и стигайки до защита на стволовите клетки на кожата. Към микрохранителните вещества спадат всички витамини, минерали, микроелементи и ензими. Последните изследвания показват, че още след първия месец кожата изглежда с две години по-млада. Когато целенасочено се снабдява с микрохранителни вещества, тя става по-еластична, по-жизнена и по-сияйна. Тенът видимо се освежава.

Вижте повече