Полезно за васнашия блог

Красотата е професионализъм и грижа

Изберете коя секция искате да разгледате СтатииБлог

В нашия блог и секция за статии ще откриете последните новости в областта на козметиката и дерматологията, както и различни статии и материали, свързани с комплексното третиране на различни кожни проблеми. Това е нашият блог, в който ще намерите подробно описание на най-новите процедури и терапии, предлагани от козметичен център Vital Sun Centre, както и новини, свързани с последните разработки и професионални козметични продукти от водещи производители в бранша. Интересувайте се, питайте, бъдете запознати. Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Петнадесет грешки, които правим при почистване и хигиена на лице

Да измиете лицето си звучи доста просто, нали? Имате нужда от вода, продукт за измиване и накрая хубаво изплакване. Но за да се грижите наистина добре за кожата на лицето си, трябва повече грижа и внимание. Не само измиването е важно, но и кога, колко често и какъв продукт използвате. Правилното миене на лицето предотвратява появата на пъпки, прави кожата ви по-здрава и може да намали редица възпалителни процеси на кожата. Ето кои са най-честите грешки при миене на лице...

Вижте повече

Първата патентована система за индивидуална грижа за кожата. Грижа, която е толкова уникална, колкото и Вашата кожа. При разработка на своите продукти Ортомолекулярните козметици на BINELLA Medical Beauty се запознават и съобразяват с индивидуалността на своите клиенти и с всички фактори и житейски навици, които могат да окажат влияние на състоянието на кожата. Генетичните предпоставки на всяка кожа са различни, всяка кожа има различна предистория и личните битови условия я натоварват по различен начин. Кожата е огледало на душевното и физическото състояние на индивида, а това означава, че всяка кожа се нуждае от напълно индивидуален подход.

Вижте повече

NO AGE - Висша мода създадена специално за вас

ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН, САМ ПО СЕБЕ СИ!

Над 40 000 възможни комбинации от 24 есенции покриват необходимостта от изглаждащи бръчките вещества, грижат се за цялостна превенция против стареенето, започвайки от защита на липидните бариери, през укрепване на имунната система и стигайки до защита на стволовите клетки на кожата. Към микрохранителните вещества спадат всички витамини, минерали, микроелементи и ензими. Последните изследвания показват, че още след първия месец кожата изглежда с две години по-млада. Когато целенасочено се снабдява с микрохранителни вещества, тя става по-еластична, по-жизнена и по-сияйна. Тенът видимо се освежава.

Вижте повече