Полезно за васнашия блог

Промоции - терапии за лице и тяло

Всеки месец имате възможност да се възползвате от ексклузивни и разнообразни предложения на козметичено студио Vital Sun Centre. Тук ще откриете най-актуалните месечни промоции на нашите услуги. Не пропускайте да научите какви отстъпки в цените на избрани козметични процедури и терапии предлагаме този месец и следете за най-изгодните и интересни оферти и бонуси всеки месец.

***ПРОМОЦИЯ ОКТОМВРИ ***

При покупка на дневен и нощен крем за лице на Binella Medical Beauty получавате подарък мини продукт почистващо мляко.

I. Грижа за лице

1. Пакет чистота и младост Билков пилинг ALEX + Втора процедура за лице според типа и състоянието на Вашата кожа - 10% отстъпка от цената на пакета Терапията с билков пилинг постига дълбоко почистване на кожата. Тя е подходяща за всички типове кожи, както и състояния на акне, цикатрикси и пигментации като неравномерен тен, разширени пори и кератоза, девитализирана, отпусната и кожа с бръчки. Пилинг процедурата се препоръчват в сезона есен/зима. Повишава метаболизма, кислородното дишане, ускорява клетъчното деление и регенерация, за да се постигне нова, стегната, по-чиста и млада кожа в рамките на 5 дни.

2. АНА, ВНА ИЛИ РНА ПИЛИНГ + ДЕРМА РОЛЕР+ ЕЛЕКТРОПОРАЦИЯ

Едно от най-мощните „оръжия“ за красота е химичният пилинг, който премахва горния слой мъртви клетки от епидермиса, стимулира клетъчното обновяване, подобрява синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина - основните компоненти за здрава, сияйна и по-млада кожа, без несъвършенства. Пилингът може да е базиран на алфахидрокси (АНА пилинг), бетахидрокси (ВНА пилинг) или полихидрокси киселини (РНА пилинг) и се избира в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата. Комбинацията от подходящия химичен пилинг, микроиглена мезотерапия с дерма ролер и електропорация гарантира фантастични резултати, видими веднага след първото третиране. Процедурата успешно заличава бръчките, тонизира и стяга кожата, изсветлява пигментации, премахва белези и други несъвършенства. Методът се базира на естествения механизъм на самовъзстановяване на кожата и биологичната й реакция към микротравми. При тази терапия множеството микроубождания ускоряват клетъчния метаболизъм в третираната зона, което гарантира максимално усвояване на активните вещества от прилаганите иновативни серуми. Процедурата стимулира синтеза на нов колаген и еластин, повишава снабдяването на клетките с кислород и ценни хранителни вещества, стимулира клетъчната регенерация. Дерма ролерът създава множество микроканали, през които в дълбочина на кожата прониква терапевтичен коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty - мощни активни съставки, които се подбират строго индивидуално в зависимост от типа и състоянието на кожата на съответния клиент. Постигат се отлични резултати - кожата възстановява своята еластичност, става по-гладка, стегната и подмладена.

Продължителност на процедурата: 60 мин.

от 135лв. – 115 лв

2. Кислородна терапия + Лифтинг и избелване

Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Процедурата завършва с лимфен дренаж и детоксикация. Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Терапията лифтинг и изсветляване абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък-сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.

Продължителност на процедурата: 95 мин.

от 150лв. – 130 лв

3. Дълбоко почистване налице + Карбокси терапия+ Лифтинг и избелване

Карбокси терапията СО2 Carboxy Combo е неинвазивна, безопасна и без период на възстановяване процедура, при която се използва патентован въглероден диоксид гел и специална маска активатор. Тази високоефективна терапия възстановява еластичността на кожата, заличава бръчиците и преоформя лицевия контур. С процедурата се постигат перфектни резултати при лечение на акне, зачервявания и купероза, освен това стяга порите, редуцира пигментните петна, ревитализира кожата и възвръща свежия й вид.Приложена след карбокси терапията, процедурата лифтинг и изсветляване почиства в дълбочина кожата, спомага за извеждане на натрупаните токсини, намалява оточността и стимулира клетъчното обновяване благодарение на мощния си детоксикиращ, противовъзпалителен и антиоксидантен ефект. Вследствие засиления клетъчен метаболизъм в третираната зона от предходната процедура, се увеличава усвояването от кожата на повече от 20 ценни активни съставки.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 135лв. – 120 лв

4. Дълбоко почистване на лице + кислородна мезотерапия

Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Посредством струя студен чист кислород под високо налягане кожата се почиства и ексфолира, подобрява се клетъчното дишане и метаболизъм. Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Процедурата завършва с лимфен дренаж и детоксикация. Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори и пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 95лв. – 80 лв

5.Радиочестотен лифтинг + Терапия за лифтинг и избелване

Радиочестотният лифтинг се наложи като една от най-популярните и предпочитани от клиентите процедури, тъй като по неинвазивен и безболезнен начин осигурява отлични резултати - изглаждане на бръчиците, стягане и лифтиране на кожата, премахване на двойната брадичка и цялостно ремоделиране на лицето. Процедурата се провежда с апарата от най-ново поколение Mabel PRO, базиран на моно- и мултиполярна радиочестота, гарантираща ефикасно изглаждане, стягане и подмладяване на кожата. Радиочестотната енергия прониква в дълбоките слоеве на кожата, трансформира се в топлина, която загрява дермата до 42 градуса. При тази температура се съкращават колагеновите и еластиновите влакна, активират се фибробластите за производство на нов колаген и еластин, ускорява се и клетъчният метаболизъм, което води до подобряване абсорбцията на ценни активни съставки от кожата. Най-добрият ефект е видим около месец след последната процедура. Препоръчва се курс от 6-8 поредни процедури, провеждани веднъж на 3-4 дни и една поддържаща месечно. При много отпусната кожа, радиочестотният лифтинг може да се комбинира с карбокси терапия за постигане на оптимален резултат. Прилагането на терапията лифтинг и изсветляване веднага след радиочестотния лифтинг дава възможност в едно посещение да се решат едновременно няколко проблема на кожата, а желаните резултати се постигат по-бързо благодарение на подобрения клетъчен метаболизъм от действието на радиочестотата. Процедурата лифтинг и изсветляване има дълбоко почистващ, детоксикиращ и противовъзпалителен ефект върху кожата, спомага за извеждане на натрупаните токсини, премахва оточността и активира обновяването на клетките. Освен това се повишава усвояването на над 20 високотехнологични активни съставки от кожата, които притежават мощно антиоксидантно, изсветляващо, хидратиращо, подхранващо и забавящо стареенето действие. Комбинираната терапия осигурява ненадминати резултати на стягане и лифтинг, изглаждане на бръчките, премахване на пигментните петна и изравняване на тена. Кожата е по-стегната, свежа, ревитализирана и видимо подмладена. Прекрасна терапия, която ефикасно заличава белезите на времето и е надеждна превенция на процеса на стареене.

Продължителност на процедурата: 80 мин.

от 150 лв. – 140 лв.

6. JPL + Терапия за лифтинг и избелване

Джет Плазма Лифт е иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал. Електрическото напрежение на мембраната се увеличава и това води до стягане на кожата. Когато този процес се постигне при повечето клетки в третираната област на кожата, нейното стягане (опъване) ще стане видимо с просто око, следвайки следният режим на приложение: две или три последователни седмици по две процедури, четвъртата и петата седмица по една процедура. Поддържането на ефекта се постига с една процедура месечно. Терапията лифтинг и изсветляване абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък -сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 160 лв. – 140 лв.

IІ. Грижа за тяло

1. TЕCHNI SPA Mary Cohr-Антицелулитна програма
Грижа Дермо-Липо-Аспирация с технология TechniSPA. Три последователни действия на Йони-масажора: Механично действие – Липо-Аспирация – вакумен масаж разграждане на целулита, усещането при клиента е подобно на мануалното. Контролирана Аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект без да предизвиква кожни неудобства. Биологично действие – “ Двойна Йонизация”: действаща едновременно с Липо-Аспирацията, води до стопяване в дълбочина на мазнините: нанесени директно върху кожата, йонизиращи серуми съдържащи активни липолитични съставки проникват в сърцето на адипоцитите. Мускулно действие – Стимулация действаща едновременно с Липо-Аспирацията и Йонизацията: разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфна циркулация, честотата на стимулиращият ток е препрограмиран във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива: Увеличава микро-циркулацията, дренира, изгаря калориите, отслабва и стяга тъканите.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

При пакет 6 бр. процедури отслабване, антицелулит и стягане TЕCHNI SPA – 420 лв

Получавате 7 ма подарък

2. Пресотерапия
Специализирана терапия с мултифункционален апарат „Балансер” – за корекция на целулит, намалява телесно тегло, подобрява чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Процедурата е падходяща и препоръчителна за приложение с антицелулитна и стягаща терапия TSPA и RF, като ускорява отделянето на отпадните продукти от организма посредством лимфодренажен масаж.

Продължителност на процедурата – 30 минути

При пакет 6 бр. терапии - 120 лв.

Получавате 7 ма подарък


3. Радиочестотен лифтинг с апарат MABEL PRO
Най-новата технология за изглаждане, стягане и антицелулит, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови фибри, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.

Продължителност на процедурата – от 20 мин до 60 мин според избраната зона

При пакет 6 процедури RF- отслабване, антицелулит и стягане – зона тяло - Получавате 7 ма подарък

III. Лазерна и Фотоепилация

За трайно, бързо и безболезнено обезкосмяване. И двата подхода се базират на свойствата на светлината и се основават на принципа на селективната фототермолиза. Според тях светлинната енергия се поглъща основно от меланина (пигмента, отговорен за оцветяването на космите и кожата), който се намира в косъма, а само незначителна част от нея се абсорбира от меланина в околните структури. Това прави и двата метода много ефективни, високорезултатни и предотвратява термичното увреждане на кожата. Лазерната и фотоепилацията използват различна дължина на светлинната вълна, чийто коефициент на абсорбция е специфичен за меланина, към който е насочена.

Лазерна епилация при зона над 250 лв. - 20% отстъпка

Фото епилация при зона над 200 лв. – 20% отстъпка

IV. Грижа за ръце и ходила

1. Маникюр + педикюр 43лв.

Подарък акопресурен масаж за ходила с масажор “Dream Foot” – 15 мин.

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече