Полезно за васнашия блог

Промоции - терапии за лице и тяло

Всеки месец имате възможност да се възползвате от ексклузивни и разнообразни предложения на козметичено студио Vital Sun Centre. Тук ще откриете най-актуалните месечни промоции на нашите услуги. Не пропускайте да научите какви отстъпки в цените на избрани козметични процедури и терапии предлагаме този месец и следете за най-изгодните и интересни оферти и бонуси всеки месец.

***ПРОМОЦИЯ ЮЛИ***

I. Лазерна епилация

Най – новата и модерна технология на Apolo Medical technology USA - DIODE LASER HYPERION – за трайно, бързо и безболезнено обезкосмяване.
При зона над 200 лв. – 15% отстъпка

II. Фотоепилация

SPL апарат Yperion L 900, който излъчва селективна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина и се трансформира в топлинна, която от своя страна селективно нагрява космения фоликул и го разрушава, без да се уврежда кожата. Ефективна, трайна и резултатна фотоепилация.
При зона над 200 лв. –15% отстъпка

IIІ. Грижа за тяло

1. TЕCHNI SPA Mary Cohr-Антицелулитна програма
Грижа Дермо-Липо-Аспирация с технология TechniSPA. Три последователни действия на Йони-масажора: Механично действие – Липо-Аспирация – вакумен масаж разграждане на целулита, усещането при клиента е подобно на мануалното. Контролирана Аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект без да предизвиква кожни неудобства. Биологично действие – “ Двойна Йонизация”: действаща едновременно с Липо-Аспирацията, води до стопяване в дълбочина на мазнините: нанесени директно върху кожата, йонизиращи серуми съдържащи активни липолитични съставки проникват в сърцето на адипоцитите. Мускулно действие – Стимулация действаща едновременно с Липо-Аспирацията и Йонизацията: разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфна циркулация, честотата на стимулиращият ток е препрограмиран във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива: Увеличава микро-циркулацията, дренира, изгаря калориите, отслабва и стяга тъканите.
Продължителност на процедурата: 45 мин.
Пакет от 6 терапии – 420 лв. + подарък 1 бр пресотерапия - лимфодренажен масаж на тяло

2. Пресотерапия
Специализирана терапия с мултифункционален апарат „Балансер” – за корекция на целулит, намалява телесно тегло, подобрява чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Процедурата е падходяща и препоръчителна за приложение с антицелулитна и стягаща терапия TSPA и RF, като ускорява отделянето на отпадните продукти от организма посредством лимфодренажен масаж.
Продължителност на процедурата – 30 минути
Пакет от 10 терапии от 250 лв. - 150 лв.

3. Радиочестотен лифтинг с апарат MABEL PRO
Най-новата технология за изглаждане, стягане и антицелулит, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови фибри, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.

Продължителност на процедурата – от 20 мин до 60мин според избраната зона

Пакет от 6 бр. процедури - зони тяло - 10%

Подарък 1 бр процедура пресотерапия - лимфодренажен масаж на тяло

IV. Грижа за лице

1.Кислороден пилинг + Дерма ролер + Кислородна мезотерапия

Уникална 3 в 1 комбинация, която буквално дава нов живот на кожата на лицето, снабдявайки я с ценни активни съставки, които изглаждат бръчиците, възстановяват тонуса и еластичността й, стягат, ревитализират и имат мощен подмладяващ ефект. Трите процедури се отличават с висока ефективност, а приложени в едно посещение осигуряват впечатляващи резултати на подмладяване на кожа, която е с изразени признаци на стареене. Комбиниранат терапия е подходяща и при акнеична, мазна и проблемна кожа, тъй като има дълбоко почистващо, полиращо и балансиращо действие.

Продължителност на процедурата 60 мин

от 135 лв. - 115 лв

2. Карбокси терапия+терапия лифтинг и изсветляване.

Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина. Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4, 5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Терапия Лифтинг и изсветляване - Абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък -сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.

Продължителност на процедурата 60 мин
от 140 лв. - 120 лв.

3. Хидратираща терапия с хиалиронова киселина POWER HYALURONIC.

Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон и е основна грижа за нуждите на кожата. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.

Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация,възстановява сухата дехидратирана кожа.

Продължителност на процедурата 60 мин

При пакет от 2 бр процедури - 10% отстъпка от цената на пакета

4.Дълбоко почистване + Кислородна терапия

Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори, пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.

Продължителност на процедурата 60 мин

от 95 лв. - 80 лв.

5. При всяка процедура грижа за лице, може да се възползвате от SPA Дренираща, охлаждаща терапия за уморени крака

Продължителност на процедурата 40 мин.

от 25 – 20 лв

IV. Грижа за ръце и ходила

1. Маникюр + педикюр + 2 бр. Shellac 73 лв.
Подарък акопресурен масаж за ходила с масажор “Dream Foot” – 15 мин.


Пакетите са валидни в рамките на 1 месец от момента на закупуването!

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече