Полезно за васнашия блог

Промоции - терапии за лице и тяло

Всеки месец имате възможност да се възползвате от ексклузивни и разнообразни предложения на козметичено студио Vital Sun Centre. Тук ще откриете най-актуалните месечни промоции на нашите услуги. Не пропускайте да научите какви отстъпки в цените на избрани козметични процедури и терапии предлагаме този месец и следете за най-изгодните и интересни оферти и бонуси всеки месец.

***ПРОМОЦИЯ МАРТ ***

Честита Баба Марта!

С пожелание за здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти и успех навред!

I. Грижа за лице

1. Пакет МЛАДОСТ 1

Лазерно Подмладяване лице и шия - 400 лв

4 бр. процедури пакет RF и Jett Plasma lift - 640 лв

от 1040 лв - 890 лв

Лазерна технология HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940nm Er:Yag - златният стандарт сред аблативните лазери, който гарантира напълно безболезнена и високорезултатна процедура. Аблативните лазери се прилагат за т.нар. класически лазерен пилинг или лазерен ресърфисинг. Лазерът излъчва невидими лъчи, които атакуват вътре в извънклетъчната вода. След абсорбиране на лазерната енергия от съдържащите вода тъкани в епидермиса, настъпва т.нар. вапоризация или изпаряване на кожата. Лазерните лъчи достигат до различна дълбочина в дермата. Там се намират колагеновите и еластинови влакна и клетките - фибробласти, които отговарят за призводство на нов колаген. Този принцип на действие лежи в основата на известната процедурa „лазерен пилинг“ или „лазерен ресърфисинг“.По време на процедурата се премахват микрони от кожа, за да може максимално ефективно да се стимулира регенерацията на по-млада и здрава кожа и нейното значително подмладяване, уплътняване и стягане. Лазерният лъч възбужда фибробластите за производство на нов свеж колаген.

Целта на радиочестотата е да генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата, където еластиновите и колагенови нишки поддържат кожата опъната, стегната и здрава. Радиочестотният лифтинг активира фибропластите да произведат нов колаген. Дермата се уплътнява,реконструира се овалът,фините бръчки се изглаждат и кожата е видимо по-млада и стегната. След радиочестотният лифтинг на лице, шия и деколте се прилага процедура JPL -Джет Плазма Лифт. JPL е иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал в следствие на което кожата е стегната и подмладена видимо.

Процедурата Лазерно подмладяване на лице и шия последвана от комбинирана терапия RF и Jett Plasma lift постига бързи и трайни резултати за стягане, изглаждане и подмладяване на кажата.

2. Пакет МЛАДОСТ 2

Дълбоко почистване + Карбокси Терапия - 80 лв

Лазерно подмладяване лице - 250 лв

от 330-300 лв

Комбинираната и мазна кожа се нуждае от редовна професионална грижа и правилна екстракция, за по-добър резултат процедурата за дъбоко почистване на лице комбинираме с Карбокси терапия. Как действа? Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4,5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Лазерна технология HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940nm Er:Yag - златният стандарт сред аблативните лазери, който гарантира напълно безболезнена и високорезултатна процедура. Аблативните лазери се прилагат за т.нар. класически лазерен пилинг или лазерен ресърфисинг. Лазерът излъчва невидими лъчи, които атакуват вътре в извънклетъчната вода. След абсорбиране на лазерната енергия от съдържащите вода тъкани в епидермиса, настъпва т.нар. вапоризация или изпаряване на кожата. Лазерните лъчи достигат до различна дълбочина в дермата. Там се намират колагеновите и еластинови влакна и клетките - фибробласти, които отговарят за призводство на нов колаген. Този принцип на действие лежи в основата на известната процедурa „лазерен пилинг“ или „лазерен ресърфисинг“. По време на процедурата се премахват микрони от кожа, за да може максимално ефективно да се стимулира регенерацията на по-млада и здрава кожа и нейното значително подмладяване, уплътняване, стягане, изглаждане на бръчки, белези от акне и широки пори. Лазерният лъч възбужда фибробластите за производство на нов свеж колаген. Комбинирани в последователност двете терапии подобряват състоянието при акне, белези и широки пори.

3. Радиочестотен лифтинг + Терапия за лифтинг и избелване

Радиочестотният лифтинг се наложи като една от най-популярните и предпочитани от клиентите процедури, тъй като по неинвазивен и безболезнен начин осигурява отлични резултати - изглаждане на бръчиците, стягане и лифтиране на кожата, премахване на двойната брадичка и цялостно ремоделиране на лицето. Процедурата се провежда с апарата от най-ново поколение Mabel PRO, базиран на моно- и мултиполярна радиочестота, гарантираща ефикасно изглаждане, стягане и подмладяване на кожата. Радиочестотната енергия прониква в дълбоките слоеве на кожата, трансформира се в топлина, която загрява дермата до 42 градуса. При тази температура се съкращават колагеновите и еластиновите влакна, активират се фибробластите за производство на нов колаген и еластин, ускорява се и клетъчният метаболизъм, което води до подобряване абсорбцията на ценни активни съставки от кожата. Най-добрият ефект е видим около месец след последната процедура. Препоръчва се курс от 6-8 поредни процедури, провеждани веднъж на 3-4 дни и една поддържаща месечно. При много отпусната кожа, радиочестотният лифтинг може да се комбинира с карбокси терапия за постигане на оптимален резултат. Прилагането на терапията лифтинг и изсветляване веднага след радиочестотния лифтинг дава възможност в едно посещение да се решат едновременно няколко проблема на кожата, а желаните резултати се постигат по-бързо благодарение на подобрения клетъчен метаболизъм от действието на радиочестотата. Процедурата лифтинг и изсветляване има дълбоко почистващ, детоксикиращ и противовъзпалителен ефект върху кожата, спомага за извеждане на натрупаните токсини, премахва оточността и активира обновяването на клетките. Освен това се повишава усвояването на над 20 високотехнологични активни съставки от кожата, които притежават мощно антиоксидантно, изсветляващо, хидратиращо, подхранващо и забавящо стареенето действие. Комбинираната терапия осигурява ненадминати резултати на стягане и лифтинг, изглаждане на бръчките, премахване на пигментните петна и изравняване на тена. Кожата е по-стегната, свежа, ревитализирана и видимо подмладена. Прекрасна терапия, която ефикасно заличава белезите на времето и е надеждна превенция на процеса на стареене.

Продължителност на процедурата: 80 мин.

от 150 лв. – 140 лв.

4. JPL + Терапия за лифтинг и избелване

Джет Плазма Лифт е иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал. Електрическото напрежение на мембраната се увеличава и това води до стягане на кожата. Когато този процес се постигне при повечето клетки в третираната област на кожата, нейното стягане (опъване) ще стане видимо с просто око, следвайки следният режим на приложение: две или три последователни седмици по две процедури, четвъртата и петата седмица по една процедура. Поддържането на ефекта се постига с една процедура месечно. Терапията лифтинг и изсветляване абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък -сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 160 лв. – 140 лв.

5. Фотоподмладяване + електропорация

Фотоподмладяването е комплексна терапия, която ефикасно и безболезнено премахва пигментации и възрастови петна, фини линии и бръчки, повърхностни кръвоносни съдове (видими капиляри). По време на процедурата върху кожата на лицето се въздейства със селективна пулсова светлина, която се излъчва от специален накрайник на авангардния SPL апарат. Светлинната енергия се трансформира в топлина и загрява дълбоките слоеве на кожата, вследствие на което се повишава метаболизма на ниво клетка и се стимулират фибробластите - клетките, отговорни за производството на колаген и еластин. Това води до редуциране на фините линии и бръчки, кожата възвръща еластичността си, става по-стегната, свежа и озарена. Процедурата ефикасно заличава телеангиектазии, съдови звезди и други васкуларни лезии, помага при лечението на акне, купероза и розацея, отстранява пигментни петна, мелазма, хлоазма и ефелиди (лунички).Безиглената мезотерапия позволява решаване на различни кожни проблеми - пигментации, бръчици, дехидратирана, повяхнала или мазна кожа, акне, розацея, видими капиляри. Методът гарантира перфектни резултати, които са моментално видими след първата процедура - активиране на клетъчната регенерация, изглаждане на статични и динамични бръчки, оптимална хидратация, подхранване и ревитализация на кожата на лицето и шията.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 180 лв. – 160 лв.

6. Супер чистота, подмладяване и ревитализация с AHA или кислороден пилинг +Дерма ролер и Електропорация (безиглена мезотерапия)

Уникална 3 в 1 комбинация, която буквално дава нов живот на кожата на лицето, снабдявайки я с ценни активни съставки, които изглаждат бръчиците, възстановяват тонуса и еластичността й, стягат, ревитализират и имат мощен подмладяващ ефект. Трите процедури се отличават с висока ефективност, а приложени в едно посещение осигуряват впечатляващи резултати за подмладяване на кожа, която е с изразени признаци на стареене. Комбинираната терапия е подходяща за всеки тип и състояние на кожа - акнеична, мазна, дехидратирана, суха, старееща и девитализирана кожа, тъй като има дълбоко почистващо действие - биологичен пилинг с АНА, ВНА или РНА пилинг. Дерма ролер с индивидуално създаден коктейл от лаборатория Binella Medical Beauty и безиглена мезотерапия.

Продължителност на процедурата 60 мин

от 135 лв. - 115 лв.

7. DERMA PEEL PRO - Анти ейдж, изсветляване, обновяване и лифтинг

Интензивна пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди за цялостно ексфолиране и обновяване на кожата. Процедурата видимо подобрява микрорелефа на зрялата кожа и заличава признаците на стареене. Първата стъпка от процедурата на испанския козметичен бранд Skeyndor се извършва с предварително нанесен гел с микроабразивни частици, който ексфолира, почиства и подготвя кожата за последващите стъпки. Химичният пилинг е комбинация от гликолова, бадемова и млечна киселина, които разхлабват междуклетъчните връзки, ускоряват клетъчното обновяване и спомагат за подобряване микрорелефа на кожата. Ензимният пилинг представлява комплекс от протеази, които разграждат основния компонент на корнеоцититe – кератин и деликатно ексфолира външния слой на кожата. Следва нанасяне на биологичен пилинг – концентриран разтвор на биомиметичен пептид, който отслабва междуклетъчните връзки в дълбоките епидермални слоеве и стимулира клетъчната регенерация. За финал се нанася неутрализираща маска, която балансира рН на кожата, успокоява и изглажда кожата.

Резултати:

• Уеднаквява тена на кожата.

• Заличава фините линии.

• Обновява и подмладява кожата.

Активни съставки: диамантен прах, гликолова киселина, бадемова киселина, млечна киселина, протеаза.

Продължителност на процедурата: 60 мин.

Пакет от 4 бр процедури от 95 лв. – 85 лв.

IІ. Грижа за тяло

1. TЕCHNI SPA Mary Cohr-Антицелулитна програма
Грижа Дермо-Липо-Аспирация с технология TechniSPA. Три последователни действия на Йони-масажора: Механично действие – Липо-Аспирация – вакумен масаж разграждане на целулита, усещането при клиента е подобно на мануалното. Контролирана Аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект без да предизвиква кожни неудобства. Биологично действие – “ Двойна Йонизация”: действаща едновременно с Липо-Аспирацията, води до стопяване в дълбочина на мазнините: нанесени директно върху кожата, йонизиращи серуми съдържащи активни липолитични съставки проникват в сърцето на адипоцитите. Мускулно действие – Стимулация действаща едновременно с Липо-Аспирацията и Йонизацията: разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфна циркулация, честотата на стимулиращият ток е препрограмиран във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива: Увеличава микро-циркулацията, дренира, изгаря калориите, отслабва и стяга тъканите.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

При пакет 6 бр. процедури отслабване, антицелулит и стягане TЕCHNI SPA – 420 лв

Получавате 7 ма подарък

2. Пресотерапия
Специализирана терапия с мултифункционален апарат „Балансер” – за корекция на целулит, намалява телесно тегло, подобрява чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Процедурата е падходяща и препоръчителна за приложение с антицелулитна и стягаща терапия TSPA и RF, като ускорява отделянето на отпадните продукти от организма посредством лимфодренажен масаж.

Продължителност на процедурата – 30 минути

При пакет 6 бр. терапии - 90 лв.

Получавате 7маподарък


3. Радиочестотен лифтинг с апарат MABEL PRO
Най-новата технология за изглаждане, стягане и антицелулит, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови фибри, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.

Продължителност на процедурата – от 20 мин до 60 мин според избраната зона

При пакет 6 процедури RF- отслабване, антицелулит и стягане – зона тяло

Получавате 7 маподарък

III. Лазерна и Фотоепилация

За трайно, бързо и безболезнено обезкосмяване. И двата подхода се базират на свойствата на светлината и се основават на принципа на селективната фототермолиза. Според тях светлинната енергия се поглъща основно от меланина (пигмента, отговорен за оцветяването на космите и кожата), който се намира в косъма, а само незначителна част от нея се абсорбира от меланина в околните структури. Това прави и двата метода много ефективни, високорезултатни и предотвратява термичното увреждане на кожата. Лазерната и фотоепилацията използват различна дължина на светлинната вълна, чийто коефициент на абсорбция е специфичен за меланина, към който е насочена.

Лазерна епилация при зона над 250 лв. - 20% отстъпка

Фото епилация при зона над 200 лв. – 20% отстъпка

IV. Грижа за ръце и ходила

1. Маникюр + педикюр + 2 бр. Shellac 73 лв.

Подарък акопресурен масаж за ходила с масажор “Dream Foot” – 15 мин.

2.Пилинг с PHA киселина + парафинова SPA маска за ръце

Комбинирана терапия, съчетаваща химичен пилинг с АНА и парафинова SPA маска, която подмладява и изсветлява кожата на ръцете. Възстановява еластичността на кожата благодарение на ексфолиращото и избелващото си действие, стимулира отделянето на мъртвите клетки и тяхното обновяване. Терапията е подходяща за суха, девитализирана и старееща кожа, както и кожа с пигментни петна и без блясък.

От 45 лв – 35 лв

3.Фотоподмладяване на китки + Пилинг c PHA киселина + Парафинова SPA маска за ръце

Комбинирана терапия, съчетаваща фотоподмладяване, пилинг с PHA киселина и парафинова спа маска ефикасно заличава пигментните и възрастовите петна, изравнява и освежава тена, изглажда фините линии. Кожата е по-еластична, гладка и стегната.

От 85 лв – 70 лв

Пакетите са валидни в рамките на 1 месец от момента на закупуването!

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече