Полезно за васнашия блог

Промоции - терапии за лице и тяло

Всеки месец имате възможност да се възползвате от ексклузивни и разнообразни предложения на козметичено студио Vital Sun Centre. Тук ще откриете най-актуалните месечни промоции на нашите услуги. Не пропускайте да научите какви отстъпки в цените на избрани козметични процедури и терапии предлагаме този месец и следете за най-изгодните и интересни оферти и бонуси всеки месец.

***ПРОМОЦИЯ МАЙ***

Само този месец имате възможността да се възползвате от промоционален пакет продукти на Binella Medical Beauty - Индивидуален серум създаден само за Вас от ортомолекулярната лаборатория и крем за домашна грижа - 10% Първата патентована система за индивидуална грижа за кожата.

Грижа, която е толкова уникална, колкото и Вашата кожа!


I. Лазерна епилация


Най – новата и модерна технология на Apolo Medical technology USA - DIODE LASER HYPERION – за трайно, бързо и безболезнено обезкосмяване.
При зона над 200 лв. – 10% отстъпка

II. Фотоепилация

SPL апарат Yperion L 900, който излъчва селективна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина и се трансформира в топлинна, която от своя страна селективно нагрява космения фоликул и го разрушава, без да се уврежда кожата. Ефективна, трайна и резултатна фотоепилация.
При зона над 200 лв. –15% отстъпка

IIІ. Грижа за тяло

1. TЕCHNI SPA Mary Cohr-Антицелулитна програма
Грижа Дермо-Липо-Аспирация с технология TechniSPA.Три последователни действия на Йони-масажора: Механично действие – Липо-Аспирация – вакумен масаж разграждане на целулита, усещането при клиента е подобно на мануалното. Контролирана Аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект без да предизвиква кожни неудобства. Биологично действие – “ Двойна Йонизация”: действаща едновременно с Липо-Аспирацията, води до стопяване в дълбочина на мазнините: нанесени директно върху кожата, йонизиращи серуми съдържащи активни липолитични съставки проникват в сърцето на адипоцитите. Мускулно действие – Стимулация действаща едновременно с Липо-Аспирацията и Йонизацията: разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфна циркулация, честотата на стимулиращият ток е препрограмиран във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива: Увеличава микро-циркулацията, дренира, изгаря калориите, отслабва и стяга тъканите.
Продължителност на процедурата: 45 мин.
Пакет от 12 терапии – 840 лв. + подарък 13-та терапия

2. Пресотерапия
Специализирана терапия с мултифункционален апарат „Балансер” – за корекция на целулит, намалява телесно тегло, подобрява чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Процедурата е падходяща и препоръчителна за приложение с антицелулитна и стягаща терапия TSPA и RF, като ускорява отделянето на отпадните продукти от организма посредством лимфодренажен масаж.
Продължителност на процедурата – 30 минути
Пакет от 10 терапии от 250 лв. - 150 лв.

3. Радиочестотен лифтинг с апарат MABEL PRO
Най-новата технология за изглаждане, стягане и антицелулит, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови фибри, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.
Продължителност на процедурата – 60 минути

Пакет от 8 бр. процедури - три зони тяло - 880 лв.
Подарък 1 бр процедура RF-лифтинг и ревитализиране на лице, шия и деколте - 50 минути - 120 лв.

IV. Грижа за лице

1. Супер чистота и ревитализация с PНА пилинг и чист витамин С + Дерма ролер и Електропорация–безиглена мезотерапия

PHA пилинга възстановява еластичноста на кожата, полира и заличава фините бръчки, като проявява ексфолиращо действие и стимулира отделянето на мъртвите клетки и тяхното обновяване. PHA пилинга увеличава синтеза на колаген, еластин и гликозамингликани в папиларната дерма.Микроиглената мезотерапия с Дерма Ролер формира множество микроканали, през които в дълбочина се въвежда коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty. Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластични влакна, които подмладяват кожата, предотвратяват образуването на бръчки, забавят процеса на стареене и стягат порите.Процедурата електропорация или т.нар. безиглена мезотерапия допринасят за дълбоко проникване в тъканта на активната субстанция. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Технологията ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм.
от 135 лв. - 115 лв.

2. Карбокси терапия+терапия лифтинг и изсветляване.

Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4,5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Терапия Лифтинг и изсветляване - Абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък -сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.
от 140 лв. - 120 лв.

3. Пакет Терапия Дерма пил про и Терапия Глобал лифт - Скейндор

Терапия Дерма пил про е пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата, и подобряване на микрорелефа на зрялата кожа.

Терапия Глобал лифт - Global Lift (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите, спиращи процесите на стареене. Цялостна антиейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Пакет от 2 бр. терапия Дерма пил про - обновяване и анти ейдж 190 лв и 2 бр. терапии Глобал лифт 240 лв.
от 430 на 390 лв.
+ Получавате подаръчен кит от 3 бр. продукти за домашна грижа на стойност 150 лв.

4. Дълбоко почистване+ Кислородна мезотерапия

Комбинираната и мазна кожа се нуждае от редовна професионална грижа и правилна екстракция, за по-добър резултат процедурата за дъбоко почистване на лице комбинираме с кислородна терапия. Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Посредством струя студен чист кислород под високо налягане кожата се почиства и ексфолира, подобрява се клетъчното дишане и метаболизъм.

Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Процедурата завършва с лимфен дренаж и детоксикация.

Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори и пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.

от 95 лв. - 80 лв.

IV. Грижа за ръце и ходила

1. Маникюр + педикюр + 2 бр. Shellac и парафинова SPA маска за ръце – 85 лв.
Подарък акопресурен масаж за ходила с масажор“Dream Foot” – 15 мин.


2. Пилинг с гликолова киселина за изсветляване на пигментни петна, подмладяване и хидратация+парафинова SPA маска за ръце

Химичен пилинг с АНА и млечна киселина подмладява и изсветлява кожата на ръцете. Възстановява еластичноста на кожата, като проявява ексфолиращо и избелващо действие, стимулира отделянето на мъртвите клетки и тяхното обновяване и регенерация. Терапията е подходяща за суха, девитализирана и старееща и кожа с пигментни петна и без блясък.

От 45 лв. – 35 лв

3. Фотоподмладяване на ръце + Пилинг с гликолова киселина+ Парафинова SPA маска за ръце

Селективната пулсова светлина успешно се прилага за подобряване цялостното състояние на кожата, известно с термина "фотоподмладяване". Методът се осъществява посредством облъчване със SPL светлинна енергия върху кожата на ръце. Обработените участъци с SPL апаратура абсорбират светлинната енергия и по този начин се стимулира производството на нов колаген. Колагенът спомага за възтановяване на стареещата кожа. Селективната пулсова светлина премахва пигментни петна по кожата, образували се вследствие на прекомерно излагане на слънце, мелазма и хлоазма в зоната на третиране.

От 85 лв. – 70 лв.

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече