Полезно за васнашия блог

Промоции - терапии за лице и тяло

Всеки месец имате възможност да се възползвате от ексклузивни и разнообразни предложения на козметичено студио Vital Sun Centre. Тук ще откриете най-актуалните месечни промоции на нашите услуги. Не пропускайте да научите какви отстъпки в цените на избрани козметични процедури и терапии предлагаме този месец и следете за най-изгодните и интересни оферти и бонуси всеки месец.

*** ПРОМОЦИЯ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ***

I. Грижа за лице

1. Супер чистота и ревитализация с PНА пилинг + Дерма ролер и Електропорация–безиглена мезотерапия

РНА пилингът е предназначен за всеки тип кожа (дори и най-чувствителната) и е на базата на полихидрокси киселини (глюконолактон, лактобионова киселина) - усъвършенствани формули, които интензивно хидратират, подхранват, ревитализират и имат мощно антиоксидантно действие.РНА пилингътпритежава отлични регенериращи свойства, стимулират метаболитните процеси в кожата, забавят процесите на клетъчно стареене, изравняват кожния релеф, свиват порите, редуцират пигментни петна, постакнеични и други белези.След химичния пилинг се прилага микроиглена мезотерапия с дерма ролер - безболезнена и ефективна процедура, която заличава бръчките, тонизира и стяга кожата, изсветлява пигментации, премахва белези и други несъвършенства. Методът се базира на естествения механизъм на самовъзстановяване на кожата и биологичната й реакция към микротравми. При тази терапия множеството микроубождания ускоряват клетъчния метаболизъм в третираната зона, което гарантира максимално усвояване на активните вещества от прилаганите иновативни серуми. Процедурата стимулира синтеза на нов колаген и еластин, повишава снабдяването на клетките с кислород и ценни хранителни вещества, стимулира клетъчната регенерация. Дерма ролерът създава множество микроканали, през които в дълбочина на кожата прониква терапевтичен коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty - мощни активни съставки, които се подбират строго индивидуално в зависимост от типа и състоянието на кожата на съответния клиент. Постигат се отлични резултати - кожата възстановява своята еластичност, става по-гладка, стегната и подмладена.Електропорацията е абсолютно безболезнена, сигурна и високоефективна процедура, която улеснява проникването на активните вещества от прилаганите серуми в дълбочина на кожата. Благодарение на тази иновативна технология се постига до 2000 пъти по-голяма абсорбция на ценните съставки от използваните серуми в сравнение с обичайното им нанасяне. В основата на процедурата са принципите на електропорацията и електроосмозата. Доказано е, че електропорацията повишава електропроводимостта на клетъчната мембрана, вследствие на което се отварят протеиновите канали, през които проникват активните вещества в дълбоките кожни слоеве. Действието на електроосмозата е на молекулно ниво - подпомага транспорта на молекулите на ценните съставки в дълбочина на кожата на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди. Благодарение на електропорацията се премахват различни кожни проблеми - пигментации, бръчки, дехидратирана, повяхнала или мазна кожа, акне, розацея, видими капиляри.

Продължителност на процедурата: 60 мин.

от 135-115 лв

2. Дълбоко почистване + Карбокси терапия + Thesera анти ейдж, хидратираща маска

Комбинираната и мазна кожа се нуждае от редовна професионална грижа и правилна екстракция, за по-добър резултат процедурата за дъбоко почистване на лице комбинираме с Карбокси терапия. Как действа? Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4,5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Маската Thesera с хидролизиран колаген и екстракт от Алпийски билки подобряват еластичността, намаляват бръчките и силно хидратират кожата.

Продължителност на процедурата: 70 мин.

от 100-90 лв

3. Дълбоко почистване + Кислородна мезотерапия + ELMOLU кислородна бълбукаща маска

Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Посредством струя студен чист кислород под високо налягане кожата се почиства и ексфолира, подобрява се клетъчното дишане и метаболизъм.Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Процедурата завършва с лимфен дренаж и детоксикация.Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори и пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.Elmolu бълбукаща маска за еластичност, избелване и хидратация. Нежните балончета освежават и едновременно почистват порите

Продължителност на процедурата: 90 мин.

от 115 лв. – 100 лв.

4. RF + Електропорация - безиглена мезотерапия

Процедурата радиочестотен лифтинг се извършва с иновативния апарат Mabel PRO, базиран на авангардна технология за изглаждане, стягане и подмладяване на кожата, която използва моно- и мултиполярна радиочестота за загряване на дълбоките дермални слоеве. С помощта на тази терапия се постига стягане и лифтиране на кожата вследствие загряването на дермата до 42 градуса, подобряване на метаболизма, стимулиране на фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, както и термично свиване на колагеновите и еластинови влакна. Оптимален резултат се наблюдава около един месец след последната процедура. Радиочестотният лифтинг може да се прилага на лице, шия, деколте, включително и за редуциране на локални мастни натрупвания (двойна брадичка). Препоръчително е да се направи курс от 6-8 поредни процедури с интервал 3-4 дни и една поддържаща месечно. В случаите, когато кожата е прекалено отпусната, радиочестотният лифтинг може да се комбинира с други терапии за максимално добър резултат. След радиочестотният лифтинг на лице, шия и деколте се прилага процедура Eлектропорация – безиглена мезотерапия. В основата на работа на процедурата са принципите на електропорация и електроосмоза, или т.нар. безиглена мезотерапия, която е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна. Процедурата подпомага дълбоко проникване в тъканта на активните субстанции. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Технологията ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дълбочина. Електропорацията въздейства директно върху кожата и интензивно увеличава пропускливостта й. При тази безиглена техника се отварят аквапорините – AQP (каналите, през които преминава водата в клетката), с което се работи по редица кожни проблеми, като пигментация, дехидратация, мазна и проблемна кожа, фини линии и бръчки, а кожата е подхранена и хидратирана в дълбочина. Принципът на действие на електроосмозата е на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.Електропорацията е неинвазивен метод без никаква болка, който осигурява отлични резултати след първа процедура.

Продължителност на процедурата: 80 мин.

от 160 лв. – 140 лв.

5. JPL + Thesera анти ейдж, хидратираща маска

Джет Плазма Лифт е иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция. Плазма зарядът позволява на различните видове йони (Na+, K+) да променят своите позиции и да преминат през мембраната на клетката. Правилното разпределение на катионите от двете страни на мембраната балансира нейния потенциал. Електрическото напрежение на мембраната се увеличава и това води до стягане на кожата. Когато този процес се постигне при повечето клетки в третираната област на кожата, нейното стягане (опъване) ще стане видимо с просто око, следвайки следният режим на приложение: две или три последователни седмици по две процедури, четвъртата и петата седмица по една процедура. Поддържането на ефекта се постига с една процедура месечно. Маската Thesera с хидролизиран колаген и екстракт от Алпийски билки подобряват еластичността, намаляват бръчките и силно хидратират кожата.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

от 110 лв. – 100 лв.

6. Подмладяваща и хидратираща терапия за лице AGE REPAIR срещу всички признаци на стареене

Подмладяваща терапия за лице срещу всички признаци на стареене в 4 фази. Концентрат “Клетъчен живот” с 56 биологични активни съставки регенерира и подмладява кожата. Чистият витамин С стимулира синтеза на колаген, има антиоксидант ефект, въздейства на пигментацията и възстановява блясъка на кожата. Микросферите с хиалуронова киселина попълват фините линии и бръчки.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

При пакет от 4 бр процедури от 95 лв на 90 лв на процедура

IІ. Грижа за тяло

1. TЕCHNI SPA Mary Cohr-Антицелулитна програма
Грижа Дермо-Липо-Аспирация с технология TechniSPA. Три последователни действия на Йони-масажора: Механично действие – Липо-Аспирация – вакумен масаж разграждане на целулита, усещането при клиента е подобно на мануалното. Контролирана Аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект без да предизвиква кожни неудобства. Биологично действие – “ Двойна Йонизация”: действаща едновременно с Липо-Аспирацията, води до стопяване в дълбочина на мазнините: нанесени директно върху кожата, йонизиращи серуми съдържащи активни липолитични съставки проникват в сърцето на адипоцитите. Мускулно действие – Стимулация действаща едновременно с Липо-Аспирацията и Йонизацията: разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфна циркулация, честотата на стимулиращият ток е препрограмиран във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива: Увеличава микро-циркулацията, дренира, изгаря калориите, отслабва и стяга тъканите.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

При пакет 6 бр. процедури отслабване, антицелулит и стягане TЕCHNI SPA – 420 лв

Получавате 7 ма подарък

2. Пресотерапия
Специализирана терапия с мултифункционален апарат „Балансер” – за корекция на целулит, намалява телесно тегло, подобрява чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Процедурата е падходяща и препоръчителна за приложение с антицелулитна и стягаща терапия TSPA и RF, като ускорява отделянето на отпадните продукти от организма посредством лимфодренажен масаж.

Продължителност на процедурата – 30 минути

При пакет 6 бр. терапии - 90 лв.

Получавате 7ма подарък


3. Радиочестотен лифтинг с апарат MABEL PRO
Най-новата технология за изглаждане, стягане и антицелулит, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови фибри, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.

Продължителност на процедурата – от 20 мин до 60 мин според избраната зона

При пакет 6 процедури RF- отслабване, антицелулит и стягане – зона тяло

Получавате 7 ма подарък

III. Лазерна и Фотоепилация

За трайно, бързо и безболезнено обезкосмяване. И двата подхода се базират на свойствата на светлината и се основават на принципа на селективната фототермолиза. Според тях светлинната енергия се поглъща основно от меланина (пигмента, отговорен за оцветяването на космите и кожата), който се намира в косъма, а само незначителна част от нея се абсорбира от меланина в околните структури. Това прави и двата метода много ефективни, високорезултатни и предотвратява термичното увреждане на кожата. Лазерната и фотоепилацията използват различна дължина на светлинната вълна, чийто коефициент на абсорбция е специфичен за меланина, към който е насочена.

Лазерна епилация при зона над 250 лв. - 20% отстъпка

Фото епилация при зона над 200 лв. – 20% отстъпка

Пакетите са валидни в рамките на 1 месец от момента назакупуването!

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече