Полезно за васнашия блог

Почистване на лице. Грижа и почистване на кожата.

Добре почистената и поддържана кожа означава лична грижа. Тя е символ на здраве и красота както на тялото, така и на емоциите. Замърсеният въздух в големите градове, стресът, нервното напрежение и нездравословният начин на живот могат да увредят състоянието на епидермиса и да предизвикат омазняване, акне и появата на комедони. За защита и подобрявяне на цялостния вид на кожата е необходима професионална компетентна грижа, съобразена с индивидуалните нужди и конкретни проблеми.
Център за красота Vital Sun Centre предлага различни процедури за почистване и специфична грижа за кожата. Ние ще Ви консултираме за най-подходящата терапия за Вас и ще Ви препоръчваме висок клас козметични продукти за последваща домашна грижа.

PDT Master MAGNETO-LED-LASER,

Нискоенергийна лазерна технология. Лазерната светлина, излъчвана от PDT MASTER®, достига клетъчните мембрани и митохондриите, стимулирайки тяхната регенерация. Тези процеси водят до увеличаване синтеза на колаген и еластин в кожата, подобряват метаболизма и дренират лимфата. Стимулират се и естествените имунни процеси в кожата. Пулсиращо магнитно поле. Магнитното поле увеличава терапевтичния ефект в тъканите – действа биостимулиращо, подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, благодарение на което кожата е по-добре кръвоснабдена и подхранена. То повишава абсорбцията на активните съставки съдържащи се в серумите, стимулира фибробластите за синтез на колаген и еластин, действа противовъзпалително, ускорява процесите на регенерация на тъканите.

Продължителност 45 мин. Цена: 120 лв. при предплатен пакет от 6 броя процедури от 120 на 110 лв Вижте повече

PRO BIOME PEEL SKEYNDOR - Пилинг Пори

Комбинация от киселини, формулирани за подобряване външния вид на порите и нормализиране на омазняването и запушването на порите.

ПОЛЗИ:
Неговата добре проучена комбинация от себум разтворими киселини и тяхното пречистващо действие придава голям капацитет за детоксикация и намаляване на появата на примеси и отворени пори.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:
Бадемова киселина (20%): Обновяване и нежно антимикробно действие за мазна кожа.
Янтарна киселина (5%): Антиоксидант, хелатиращ ефект и нежно антимикробно действие за мазна кожа.
Гликолова киселина (10%): Мощно обновяване и нежно овлажняващо действие.

Продължителност 50 мин. Цена: 100 лв. При пакет от 4 бр. процедури от 100 на 90 лв.

Со2 Carboxy Combo - Карбокси терапия

Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор за експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Продължителност 45 мин. Цена: 80 лв. при пакет от 5 процедури – 70 лв. за процедура Вижте повече

Дълбоко почистване + карбокси терапия

Почистването на лице е основна козметична процедура. Над нея се надграждат всички останали терапии за лице имащи за цел поддържането, подхранването и разкрасяването на нашата кожа. Почистването на лице се прилага с хигиенна и лечебна цел и затова то е задължително за всеки един човек – мъж или жена, независимо от неговата възраст и от типа кожа.

Продължителност 60 мин. Цена: 95 лв. при пакет от 5 процедури – 85 лв. за процедура Вижте повече

Карбокси терапия + електропорация

Това е неинвазивен метод без никаква болка. Отлични резултати, видими дори и след първата процедура.

Продължителност 50 мин. Цена: 120 лв. При пакет 5 процедури – 110 лв. на процедура Вижте повече

Карбокси терапия + Дерма Ролер и електропорация

Революционна неинвазивна терапия - по-свежа, гладка, блестяща и хидратирана кожа още след първата процедура.

Продължителност 75 мин. Цена: 150 лв. При пакет от 4 или 6 процедури – 135 лв. за процедура Вижте повече

Кислородна терапия

Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори, пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.

Продължителност 40 - 50 мин. Цена: 90-110 лв. При пакет от 6 процедури: 80 - 100 лева Вижте повече

Пилинг терапия за обновяване на кожата - билков пилинг ALEX

Терапията с билков пилинг постига дълбоко почистване и обновявяне на кожата. Тя е подходяща за всички типове кожа, както и състояния на акне, цикатрикси, пигментации, неравномерен тен, разширени пори, кератоза, девитализирана, отпусната и кожа с бръчки. Пилинг процедурата се препоръчва в сезона есен/зима. Повишава метаболизма, кислородното дишане, ускорява клетъчното деление и регенерация, за да се постигне нова, стегната, по-чиста и млада кожа в рамките на 5 дни.

Цена: 100 - 150 лв. Вижте повече

AHA или PHA - Алфа Хидрокси или Поли Хидрокси Пилинг + чист витамин С терапия

Специфичен пилинг за антиейдж, който възстановява еластичноста на кожата, полира и заличава фините бръчки, като проявява ексфолиращо действие и стимулира отделянето на мъртвите клетки и тяхното обновяване. AHA и PHA пилингът е с голям капацитет и увеличава синтеза на колаген, еластин и гликозамингликани в папиларната дерма. Терапията е подходяща за суха, девитализирана, старееща и кожа без блясък.

Продължителност 30 мин. Цена: 80 лв. + дълбоко почистване (30 мин.) - цена + 20 лв. Вижте повече

BHA- Бета Хидрокси Пилинг + чист витамин С

Салициловата киселина е бета хидрокси киселина (BHA). Тя проявява значителен комедолитичен, кератолитичен и противовъзпалителен ефект. Прилага се при акне, мазна кожа и себорея. Комедоните лесно могат да бъдат отстранени, тъй като се предотвратява размножаването на бактериите. BHA има противовъзпалителни свойства.

Продължителност 30 мин. Цена: 80 лв. + дълбоко почистване (30 мин.) - цена + 20 лв. Вижте повече

Терапия „Съвършена чистота“

Дълбоко почистване на лице и третиране за хидратация и ревитализиране със серум и лечебен вектор с помоща на хомеопатично дозирани продукти, които въздействат на кожата по пътя на меридианите, като третират органа, който провокира състоянието, и повишават неговия имунитет.

Продължителност 60 мин. Цена: 80 лв. Вижте повече

Терапия „Здраве и чистота“

Дълбоко почистване и корекция при проблемна и акнеична кожа с помощта на лечебен вектор - хомеопатично дозирани продукти, които въздействат на кожата по пътя на меридианите, като третират органа, който провокира конкретното състояние, и повишават неговия имунитет.

Продължителност 45 мин. Цена: 70 лв. Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече