Полезно за васнашия блог

Детоксикация и мощна хидратация

Карбокси терапия + електропорация

Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.

Как действа? Освобождаването на въглеродния диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата CO2 се разтваря и промяната в pH води до физиологичен процес в тъканите, ускорен метаболизъм и производство на 4, 5 пъти повече кислород. В резултат на терапията кожата реагира с експресен лифтинг ефект, изглаждане на бръчки, моделиране на овала на лицето, повишаване на тонуса и еластичността, подобрява състоянието на купероза, изсветлява пигментни петна, стяга порите и подобрява състоянието на акне, нездрав и сивкав тен.

Електропорацията въздейства директно върху кожата и интензивно увеличава пропускливостта й. Тя е модерна алтернатива на традиционната инжекционна мезотерапия. Безиглената мезотерапия е иновативен апарат за доставяне на активни вещества до дълбоките слоеве на кожата по напълно неинвазивен и безболезнен начин. Прилага се за хидратация, подмладяване на кожата, изсветляване на пигментни петна, лифтинг, корекция на мазна и акнеична кожа. Терапията се прилага на зона лице и шия и зони тяло.

В основата на работа на процедурата са принципите на електропорация и електроосмоза, или т.нар. безиглена мезотерапия, която е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна. Процедурите допринасят за дълбоко проникване в тъканта на активната субстанция само за 2 секунди. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Технологията ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина от около 3 до 5 мм.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

Цена: 135 лв.

Цена при пакет от 4 или 6 бр. процедури: 115 лв.

« Обратно в "Почистване и специфична грижа"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече