Полезно за васнашия блог

Козметично студио Витал цън център

Козметичен център Vital Sun Centre предоставя висококачествени козметични услуги и професионални козметични продукти, съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти. Ние осигуряваме комплексни решения за всякакъв тип кожни проблеми и работим с най-съвременните технологии и апаратура за хидратация, подмладяване, стягане, регенерация и почистване на кожата, които следват световните тенденции в козметиката и дерматологията.

Мисията на козметичен салон Vital Sun Centre е да гарантира оптимална комплексна грижа за лице и тяло, както и да предложи широка гама от процедури за лице и терапии за тяло, които видимо коригират, подобряват и поддържат състоянието на Вашата кожа.

Нашите услуги включват почистване на лице, безиглена мезотерапия (електропорация), микроиглена мезотерапия с Дерма Пен, Дерма Ролер, билков пилинг - Неодерма, химически пилинг – AHA пилинг, BHA пилинг, PHA пилинг, Hyperion Fractional Laser 2.940nm за лазерен пилинг и лазерен ресърфейсинг, фотоподмладяване – корекция на капиляри, депигментация и стимулиране на колаген, радиочестотен лифтинг за лице и тяло, антицелулитни процедури – отслабване и стягане, грижа за ръце и ходила, маникюр, педикюр с шеллак и геллак, лазерна епилация, фотоепилация, традиционна епилация (коло маска, епилация с конец, електроепилация) и соларно студио.

Козметично студио Vital Sun Centre e създадено през ноември 2006 г. с амбициозната цел да се превърне в нещо повече от традиционно бюти студио. Днес ние сме място, където грижата за кожата е съчетана с професионализъм и индивидуален подход. Работим с най-съвременната апаратура, която третира всички кожни проблеми и възстановява добрия външен вид на кожата.

Ние използваме най-модерната лазерна технология Hyperion Fractional Laser 2.940nm за лазерен пилинг и лазерно подмладяване, която поставя най-високи критерии при аблативните лазери. Нашият избор за бърза и ефективна лазерна епилация е технологията Hyperion – Diode Laser Treatment System 810nm на Apollo Medical Technology, САЩ, която успешно премахва излишното окосмяване. Двата лазера притежават ECM сертификат - най-високият стандарт за качество.

В студио за красота Vital Sun Centre работи екип от висококвалифицирани козметици и маникюрист, които са обучени и готови да осигурят необходимата консултация и да Ви предложат подходящите процедури, съобразени с типа и състоянието на Вашите нокти и кожа.

Ние се доверяваме само на висококачествени козметични продукти на водещи брандове и доказани производители като BINELLA medical beauty, Gernetic, Mary Cohr, Gehwol, CND, Skeyndor, Micro cell, Neostrata и Fusion meso. Безкомпромисни сме по отношение на качеството на марките и продуктите, които използваме, защото знаем, че нашите клиенти заслужават обслужване на най-високо ниво и се стремим да им осигурим именно такова.

Преди всяка процедура в естетичен център Vital Sun Centre ние правим анализ на типа и състоянието на кожата. Така определяме точните проблеми, върху чието коригиране ще работим и съставяме индивидуална програма, съответстваща на специфичните нужди. За постигане на по-добри резултати препоръчваме съпътстваща домашна грижа с най-подходящите козметични продукти.

Нашият дългогодишен опит и професионализъм са на Ваше разположение, за да се погрижим заедно за Вашата чиста, здрава, млада и поддържана кожа.

Красотата изисква експертна грижа и внимание. Вашата красота е нашето призвание.

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече