Полезно за васнашия блог

Висша мода в козметиката специално за Вас!

Козметичен център Vital Sun Centre използва ново поколение серуми и есенции за индивидуална грижа на лабораторията на BINELLA Medical Beauty. Ние прилагаме персонален подход към всеки тип кожа, за да съхраним младостта, красотата и жизнеността ѝ.

Лабораторията на BINELLA Medical Beauty комбинира принципите на ортомолекулярната медицина със съществуващите най-съвременни методи в козметиката и биотехнологичните процеси в производството. BINELLA Medical Beauty означава персонализирана гри­жа за кожата. Това е изцяло нова концепция за постигане на трайна красота и здрава кожа, основана на науката за ортомолекулярния баланс и храненето на кожата в дълбочина.

Серумите на BINELLA Medical Beauty до­ставят липсващите хранителни вещества на кожата, съобразени със специфичната грижа за всеки клиент. 24-те ортомолекулярни есенции ни дават въз­можност да комбинираме различни продукти и ползи при създа­ването на коктейл за терапия и серуми за съпътстваща домашна грижа.

Есенциите са напълно ес­тествени, без ГМО, консерванти и парабени. Не съдържат аромати, което ели­минира риска от появата на алер­гични реакции.

Ортомолекулярните серуми на BINELLA Medical Beauty съдържат висо­ки дози ценни активни вещества и се използват за ефективно възстановяване, хидратиране, подхранване и защита на кожата. Те активират производството на нов колаген и стимулират клетъчната регене­рация.

Красотата е у дома си във Vital Sun Centre. Ние я пробуждаме с живителни коктейли от 24-те ортомолекулярни есенции на лабораторията на BINELLA Medical Beauty – ново поколение персонализирана грижа за кожата.

Първата патентована система за индивидуална грижа за кожата. Грижа, която е толкова уникална, колкото и Вашата кожа.

Индивидуалност, професионализъм и ноу-хау в сферата на медицинската козметология – това са опорните стълбове на CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB. CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB е комбинация от ортомолекулярна медицина и наука за храненето, приложени в индивидуална козметика, посредством най-новите научни постижения в козметологията. Патентованата концепция се основава на високи дози на микронутриенти, витамини, минерали, микроелементи, активни екстракти, овлажняващи фактори и формули за активна защита. Кожата се нуждае от тези вещества, за да подновява клетките и да поддържа всички функции. Недостатъчното снабдяване с хранителни вещества води до намаляване на регенерацията на кожата, което се проявява под формата на бръчки, признаци на стареене и кожни проблеми.

Над 40 000 възможни комбинации от 24 есенции

 • 8 микронутриенти
 • 6 активни екстракта
 • 4 доказани овлажняващи фактора
 • 6 защитни формули

покриват необходимостта от изглаждащи бръчките вещества, грижат се за цялостна превенция против стареенето, започвайки от защита на липидните бариери, през укрепване на имунната система и стигайки до защита на стволовите клетки на кожата. Всички активни екстракти са еднокомпонентни вещества, които сами по себе си имат широк спектър на действие и синергично допълват или подсилват действието и потенцират това на другите съставки в дадената комбинация на съответния индивидуален серум. CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES не съдържат изкуствени оцветители и аромати, денатуриран алкохол, минерални масла, силикони, парабени или увреждащи кожата консерванти и стабилизатори.

Винаги! Правилното хранително вещество в правилната комбинация в правилното време и правилното снабдяване с хранителни вещества

 • реактивира отслабените функции на кожата
 • подпомага системното подновяване на кожата
 • подобрява ефективността на другите
 • продукти за грижа за кожата
 • стяга и изглажда кожата
 • противодейства на признаците на стареене
 • помага дори в трудно лечими кожни проблеми като купероза и нечиста кожа

Вашият индивидуален серум от ортомолекулярна есенция е резултат на професионализма и опита на Вашия личен Binella medical beauty козметолог.

Цена: 15 мл. - 48 лв.
Цена: 30 мл. - 80 лв.

За да направим възможно целенасоченото снабдяване на Вашата кожа с хранителните вещества, от които има нужда, патентованата лаборатория CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB поддържа в готовност многообразие от микрохранителни вещества, активни екстракти, овлажняващи фактори и защитни формули.

CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB индивидуалната козметика, създадена за Вас, единствено за Вас Висша мода в козметиката! Вашият Binella ортомолекулярен козметолог ще определи въз основа на анамнеза и кожен анализ състоянието на Вашата кожа, ще установи кое е в повече и кое е недостатъчно във Вашата кожа и ще обсъди резултата с Вас. Така ще бъде възможно да се вземат предвид особеностите на кожата, аномалиите, алергиите, собствените за кожата условия за обмен на веществата, хранителните навици, начина на живот, работата, стреса и битовите условия. Въз основа на тази информация се определя кои активни съставки в какъв състав са оптимални за Вас в този момент и при това състояние на Вашата кожа. След това Вашият ортомолекулярен козметолог ще изготви план за специализирана индивидуална грижа и ще създаде специално за Вас индивидуалната рецепта на Вашия индивидуален серум на Binella Medical Beauty: Уникален микс от 24-те есенции на CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB. От над 40 000 възможности за комбинация ще бъде направен серум, който специално да отговаря на нуждите на Вашата кожа: Висша мода, вместо конфекция! Ще Ви позволи да се радвате на блестящ успех още след две до три седмици.

Всеки един индивидуален серум е съобразен със състоянието на Вашата кожа, грижите които полагате за нея, съобразявайки се с Вашите житейски навици и взимайки предвид всички външни и вътрешни фактори, които могат да намерят отражение върху нейното състояние.

Защото всеки ден е различен ... може Вашият ортомолекулярен серум от CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCE да варира и да бъде адаптиран всеки път към текущите нужди на Вашата кожа. Така могат да се вземат под внимание по-особени обстоятелства, като например промяна в храненето, нова житейска ситуация или променени външни влияния през почивката. Така кожата Ви винаги ще получава това, от което има нужда, за да блести в пълното си великолепие.

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече