Полезно за васнашия блог

Лазерно подмладяване. Фотоподмладяване.

Лазерното подмладяване и фотоподмладяването са най-съвременните, безболезнени и ефективни методи за подмладяване на кожата, които възвръщат свежия ѝ вид и младост. Ползите от този тип процедури са безспорни и доказани във времето: изгладени бръчки, корекция релефа на разширени пори, белези от акне, стрии и пигментни петна, капиляри и купероза, равномерен и сияен тен на кожата.
Последните иновации в лазерното и фотоподмладяване са в център за красота Vital Sun Centre.

Лазерно подмладяване

Студио за красота Vital Sun Centre работи с най-модерната лазерна технология HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940nm Er:Yag - златният стандарт сред аблативните лазери, който гарантира напълно безболезнена и високорезултатна процедура. По време на процедурата се премахват микрони увредена кожа, за да може максимално ефективно да се стимулира регенерацията на по-млада кожа в дълбочина и нейното значително подмладяване, уплътняване и стягане.

Продължителност 30-60 мин. Цена: 150 - 650 лв. - 25% на процедура при пакет от 5 Вижте повече

Фотоподмладяване с SPL

Селективната пулсова светлина успешно се прилага за подобряване на цялостното състояние на кожата, известно с термина "фотоподмладяване". Процедурата е подходяща при: Релеф на кожата, разширени пори, загуба на еластичност, фини линии и бръчки, пигментация (увреждане от слънце), хиперпигментация, лунички, мелазма и хлоазма, акне и пигментации от акне, доброкачествени васкулаторни повреди – купероза, розацея, разпространение на червенина и капилярна звезда.

Продължителност 30 - 60 мин. Цена: 20 - 100 лв. При пакет от 4 процедури: 10% отстъпка Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече