Полезно за васнашия блог

Хидратация. Подмладяване. Мезотерапия. Антиейдж.

Добрата хидратация е първата стъпка към здравето, красотата и перфектния външен вид.
Кожата съдържа около 13% влага в горните си епидермални слоеве. С напредването на възрастта този процент намалява до 10%, а при възрастните хора се редуцира до 7%. При недобра хидратация кожата бързо започва да старее и губи своята еластичност.
Козметично студио Vital Sun Centre прилага съвременни и доказани в практиката процедури за хидратация и антиейдж терапии. Работим с висок клас продукти, които помагат на кожата бързо да върне младежкия си вид и свежо излъчване.

RIBESKIN X PINK подмладяваща анти-ейдж мезотерапия

RIBESKIN X PINK подмладяваща анти-ейдж мезотерапия с 56 активни съставки за подмладяване на Вашата кожа:Професионална терапия за ревитализация на фибробластните клетки. Подходяща за всеки сезон PINK мезотерапията с хиалуронова киселина, глутатион, витамини от В група, амино киселини, Q10, растежни фактори и пептиди подмладява и възобновява вашата кожа.

Продължителност 50 мин. Цена: 180 лв. ПРИ ПАКЕТ ОТ 4 или 6 БР. ТЕРАПИИ от 180 на 170 ЛВ Вижте повече

лифтинг и изсветляване на кожата

Терапията абсорбира и отстранява токсини и оточност от кожата. Мощен изсветляващ, антиоксидант и лифтинг ефект - редуцира фините линии и бръчки. Дълбоко почиства, обновява и дренира кожата, като ускорява усвояването на над 20 високо-технологичните активни съставки от кожата. Терапията осигурява отличен избелващ и стягащ ефект с невероятен блясък-сияйна, свежа, подмладена и тонизирана кожа.

Продължителност 30 мин. Цена: 70 лв. При пакет от 5 бр. терапии 60 лв. Вижте повече

Лифтинг, избелване и блестящ ефект с нано конци - THESERA. L

Ексклузивна 5-степенна терапия за дълготраен лифтинг ефект с разтворими конци и TDN нанокапсули. Най-новата терапия, без аналог към момента, със сигурност ще се превърне в хит сред дамите, тъй като гарантира уникален лифтинг ефект, запълване на бръчките, изсветляване на тена и възстановяване на свежия, естествен младежки блясък на лицето. Абсолютна иновация - разтворими наноконци се използват за първи път в света за козметични процедури. Терапията е сигурна, безболезнена и ефективна алтернатива на хирургичните процедури с 3 в 1 действие: избелване + лифтинг ефект + сияйна кожа!

Продължителност 75 мин. Цена: 350 лв. При пакет от 4 бр. терапии 320 лв. Вижте повече

Радиочестотен лифтинг

Апарат Mabel PRO - радиочестотен лифтинг за оптимално стягане на кожата. Най-новата технология за изглаждане, стягане и подмладяване на кожата, която посреством моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма. С цел стягане и ремоделиране терапията се прилага на лице, шия, деколте и зони на тяло. Най-добрият ефект се вижда около месец след последната процедура

Продължителност 50 мин. Цена: 120 лв. при пакет от 5 или 10 - 110 лв. за процедура Вижте повече

Jett Plasma Lift Profi

Иновативен козметичен уред, който извършва ефикасен лифтинг, подпомага бързото ремоделиране на тъканите, стяга и подобрява еластичността и стимулира имунитета на кожата. Технологията обработва кожата чрез плазмен поток без инжектиране на химически вещества. Обработването на кожата с плазмен поток е напълно естествен процес и желаният ефект се постига чрез физиологична реакция.

Продължителност 60 мин. Цена: 90 лв. При пакет от 8 процедури: 80 лв. за процедура Вижте повече

Jett Plasma Lift Profi - Неоперативна блефаропластика

Съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на локални бръчки, подпухнали “торбички” на горен или долен клепач. Плазмата се създава между заострения връх на устройството и кожата на третирания участък, без тя да бъде докосвана. Плазменият заряд причинява сублимация на повърхностния слой на кожата, като я изпарява. По този начин се предизвиква биостимулация на дермата благодарение на фокусираната топлина. След плазма лифтинг на клепача възстановяването е бързо, а резултатите са видими веднага.

Продължителност 60 мин. Цена: 200 лв. Вижте повече

Микроиглена мезотерапия Дермапен

Микроиглената мезотерапия е метод, при който с мезописалка на различни обороти и многоиглен накрайник от медицинска стомана, чрез многократни микроубождания в епидермиса и дермата се въвеждат подходящи „коктейли“ от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, растежен фактор, пептиди, хомеопатични и други субстанции. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, изглаждане на фините линии и бръчки, изсветляване и ревитализиране на лице, шия и деколте. Кожата изглежда по-млада, плътна, стегната и свежа. Този метод е подходящ както за жени, така и за мъже.

Продължителност 30 - 40 мин. Цена: 80 - 140 лв. Вижте повече

Микроиглена мезотерапия с Дерма Ролер

Микроиглената мезотерапия Дерма Ролер е неинвазивен метод, гарантиращ видими и трайни резултати без период на възстановяване. Тя е естествен метод за стимулиране производството на колаген и еластин. Подходяща е за всеки тип кожа. Терапията може да се комбинира с други процедури за постигане на максимален ефект.

Продължителност 60 мин. Цена: 135 лв. Вижте повече

Електропорация - Безиглена мезотерапия

Електропорацията въздейства директно върху кожата и интензивно увеличава пропускливостта й. Тя е модерна алтернатива на традиционната инжекционна мезотерапия. Безиглената мезотерапия е иновативен апарат за доставяне на активни вещества до дълбоките слоеве на кожата по напълно неинвазивен и безболезнен начин. Прилага се за хидратация, подмладяване на кожата, изсветляване на пигментни петна, лифтинг, корекция на мазна и акнеична кожа. Терапията се прилага на зона лице и шия и зони тяло.

Продължителност 20 мин. Цена: 80 лв. Вижте повече

Катиолифт - Ремоделиране

Терапията видимо ремоделира лицето чрез дренаж на лимфната система - подобрява функциите на кожата, мускулна стимулация - използва възбуждащо двигателен ток с ниска честота и тонизиращо действие, който стимулира голям брой мускулни влакна и двойна йонизация, за въвеждане на серум гел в дълбоките слоеве на кожата. Изключителните резултати са видими веднага след процедурата. За оптимален ефект се препоръчват 8-12 процедури.

Продължителност 75 мин. Цена: 90-95 лв. при пакет от 5 процедури – 85 / 90 лв. Вижте повече

Катиовитал - дълбоко почистваща и третираща грижа

Катиовитал е дълбоко почистваща и третираща грижа. Това е уникална методика, която работи в симбиоза апарат и продукти за постигане на по-добри резултати. По този начин се стимулира обновяване, дълбоко почистване, дълбоко усвояване на серуми за всеки тип и състояние на кожа, и ароматерапевтичен масаж с етерични масла.

Продължителност 60 мин. Цена: 90 лв. при пакет от 5 процедури – 85 лв. Вижте повече

Катиовитал Лифт

Една ексклузивна грижа на Mary Cohr със световно реноме, практикувана с изключителен успех в най-добрите салони по света. Комбинацията от апарат Catio Vital Lift с натурални продукти и иновативна методика разработени от специалистите на Mary Cohr представляват комплексно решение за проблемите на всяка кожа. Ексклузивният апарат Catio Vital Lift на Mary Cohr, с който работим, има три функции: термична (маска), стимулираща, йонофореза (Йонизация). Catio Vital е уникален метод за грижа на лице и околоочен контур. Чрез правилно подбраните серум гелове се третира кожата в дълбочина. Идеална грижа за уморени очи, “натежали” клепачи, сенки и следи от остаряване в областа на околоочния контур.

Продължителност 90 мин. Цена: 100 - 115 лв. При 5 процедури - 95 / 110 лв на процедура Вижте повече

Терапия Age Repair

Подмладяваща терапия за лице срещу всички признаци на стареене в 4 фази. Концентрат “Клетъчен живот” с 56 биологични активни съставки регенерира и подмладява кожата. Чистият витамин С стимулира синтеза на колаген, има антиоксидант ефект, въздейства на пигментацията и възстановява блясъка на кожата. Микросферите с хиалуронова киселина попълват фините линии и бръчки.

Продължителност 60 мин. Цена: 95 лв. при пакет от 5 процедури – 90 лв. Вижте повече

SPA Ароматерапия за лице

Напълно натурална грижа с етерични масла, растителни концентрати и уникална персонална маска.

Продължителност 45 мин. Цена: 60 лв. при пакет от 4 процедури - 55 лв. Вижте повече

Скейндор подмладяване Ретинол

Троен възстановяващ антиейдж комплекс от три вещества. Съставен е от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Прекрасна подмладяваща терапия, която възстановява и възобновява структурата на кожата и тя отново придобива качествата на младата кожа.

Продължителност 60 мин. Цена: 95 лв. при пакет от 4 или 6 процедури - 85 лв. Вижте повече

Лифтинг терапия Global Lift

Global Lift (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите, спиращи процесите на стареене. Цялостна антиейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Продължителност 60 мин. Цена: 120 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 110 лв. Вижте повече

Хидратираща терапия с хиалуронова киселина Power Hyaluronic

Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон и е основна грижа за нуждите на кожата. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.

Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация,възстановява сухата дехидратирана кожа.

Продължителност 60 мин. Цена: 80 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 70 лв. Вижте повече

Антиоксидантна терапия с Витамин - С Power Vitamin C

Скейндор хидратация - Антиоксидантна терапия. Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, който стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапия с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който хидратира кожата и ѝ придава бляскав и здрав вид.

Резултати: подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява пигментни петна, стимулира производството на колаген в кожата.

Продължителност 60 мин. Цена: 80 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 70 лв. Вижте повече

Антиейдж пилинг Derma Peel PRO

Силна пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – с апарат, механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата, и подобряване на микрорелефа на зрялата кожа. Уеднаквява цвета на кожата, заличава фините линии, обновява и подмладява кожата.


Продължителност 60 мин. Цена: 95 лв. при пакет от 4 или 6 процедури – 85 лв. Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече