Полезно за васнашия блог

Видимо ремоделиране на лицето за оптимален ефект

Катиолифт - Ремоделиране

Терапията видимо ремоделира лицето чрез:

  • Дренаж на лимфната система и усъвършенстване на функциите на кожата,
  • Мускулна стимулация - използва възбуждащо двигателен ток. Това е ток с ниска честота с тонизиращо действие, който стимулира по-голям брой мускулни влакна в сравнение с ток със средна и висока честота. Тази ниска честота е модулирана от Mary Cohr, за да спре съкръщаването на мускулите и да ги тонизира.
  • Двойна йонизация - повишава биологичната активност на кожата и усвоява положителните и отрицателно заредени йони в серумите.

Изключителните резултати са видими веднага след процедурата. За оптимален ефект се препоръчват 8-12 процедури, терапията включва : ексфолиране, лимфен дренаж, мускулна стимулация, въвеждане на серум гел чрез двойна йонизация според типа и състоянието на кожата, масаж на лице, шия и деколте, маска - лице, шия и околоочен контур и финален продукт. При интензивна грижа препоръчителна честота на процедурата е през ден.

Продължителност на процедурата: 75 мин.

Цена - 110 лв.

Цена на процедурата при пакет от 5 процедури – 105 лв.

Терапията Катиолифт ремоделиране - „Двойна младост“ третира зряла кожа с видими признаци на стареене, използвайки серум гел „Двойна младост “за два пъти по мощен ефект на подмладяване.

« Обратно в "Хидратация и антиейдж"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече