Полезно за васнашия блог

Антицелулит, отслабване, радиочестотен лифтинг.

Целулитът е състояние, свързано с мастни натрупвания под кожата. Тези кожни изменения са често срещан проблем най-вече при жените поради тяхната генетична обусловеност. Хормоналният дисбаланс, интоксикацията на тялото, начинът на хранене, заседналият начин на живот обикновено са сред основните фактори за появата на целулит. Успешното отстраняване на целулита е труден и дълъг процес и изисква както професионални антицелулитни терапии и грижа, така и промяна в начина на хранене и на живот.
Бюти студио Vital Sun Centre предлага съвременни антицелулитни терапии, които видимо подобряват състоянието на кожата и елеминират мастните натрупвания в дългосрочен план.

Радиочестотен лифтинг с апарат Mabel PRO

Най-новата високоефективна технология за изглаждане, стягане и подмладяване на кожата, която чрез моно- и мултиполярна радиочестота нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява клетъчния метаболизъм, спомага за отстраняване на локални мастни натрупвания и видимо намалява целулита. Високата температура активира метаболизма на фибробластите, благодарение на което се стимулира синтеза на нов колаген и еластин и съответно - увеличаване на плътността и еластичността на кожата. Кожата на тялото става по-гладка и стегната.

Продължителност 20 - 60 мин. Цена: 50 - 140 лв. Вижте повече

Пресотерапия - Лимфен дренаж

Специализирана програма с мултифункционален апарат „Балансер“ за корекция на целулит, телесно тегло, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж. Спомага за пречистване на организма от натрупаните токсини и отпадни метаболитни продукти, стимулира кръвообращението и лимфния дренаж, улеснява извеждането на излишните течности, премахва умората и напрежението, облекчава болки в мускулите, намалява отоците и подпухването на долните крайници.

Цена за индивидуален панталон: 10 лв.

Продължителност 30 мин. Цена: 40 лв. При пакет от 5 бр.процедури - 180 лв. за процедура Вижте повече

Tеchni Spa Mary Cohr - антицелулитна програма

Грижа Дермо-липо-аспирация с технология TechniSPA. Отслабващо действие с продължителен ефект - активните антицелулитни и отслабващи съставки на йонизиращите серуми действат дълго време след приключване на процедурата и увеличават ефикасността между сеансите. Увеличава се комфортът на клиента, защото йонизиращите серуми улесняват движението на апарата за по-голям комфорт на клиента и терапевта.

Продължителност 45 мин. Цена: 100 лв. 12 терапии - 1100 лв Вижте повече

Стягаща и антицелулитна програма

Процедурата представлява пасивна гимнастика, мускулна стимулация и биологичен ефект на стягане чрез йонизация на стягащ серум гел. Изключително ефективна терапия, която видимо редуцира целулита, стяга и тонизира кожата на тялото. С всяка следваща процедура целулитните неравности стават все по-незабележими, а кожата - гладка, еластична и стегната. Тази специална стягаща и антицелулитна програма възвръща красивите извивки на тялото и гарантира прекрасен резултат, който може да се запази във времето с помощта на поддържащи терапии.

Продължителност 45 мин. Цена: 100 лв. 12 терапии - 1100 лв. Вижте повече

Грижа за тялото - релаксиращ SPA масаж на цяло тяло

Релаксиращият SPA масаж представлява дълбоко терапевтичен масаж със специфични мануални техники и ароматна масажна свещ. Постепенно маслото от свещта се разтопява, превръща се в топъл благоуханен балсам с фина кремообразна текстура, който обгръща тялото с деликатен аромат. Прилаганите мануални техники засилват кръвната и лимфна циркулация, подобряват обмяната на веществата, ускоряват отделянето на токсини, оказват благоприятно действие на редица органи и жизненоважни системи в организма, ефикасно премахват стреса и зареждат с нова жизнена енергия.Продължителност 30 - 60 мин. Цена: 40 - 80 лв. Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече