Полезно за васнашия блог

Антицелулит, отслабване, радиочестотен лифтинг.

Целулитът е състояние, свързано с мастни натрупвания под кожата. Тези кожни изменения са често срещан проблем най-вече при жените поради тяхната генетична обусловеност. Хормоналният дисбаланс, интоксикацията на тялото, начинът на хранене, заседналият начин на живот обикновено са сред основните фактори за появата на целулит. Успешното отстраняване на целулита е труден и дълъг процес и изисква както професионални антицелулитни терапии и грижа, така и промяна в начина на хранене и на живот.
Бюти студио Vital Sun Centre предлага съвременни антицелулитни терапии, които видимо подобряват състоянието на кожата и елеминират мастните натрупвания в дългосрочен план.

Радиочестотен лифтинг с апарат Mabel PRO

Най-новата технология за изглаждане, стягане и подмладяване на кожата, която чрез моно и мултиполярна радиовълна нагрява тъканите на ниво средна и дълбока дерма и по този начин подобрява метаболизма, изглажда съкратените колагенови и еластинови влакна, стимулира производството на нов колаген и спомага отстраняването на мастни натрупвания и целулит.

Продължителност 20 - 60 мин. Цена: 40 - 120 лв. Вижте повече

Пресотерапия - Лимфен дренаж

Специализирана програма с мултифункционален апарат „Балансер“ за корекция на целулит, телесно тегло, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация и лимфен дренаж.
Цена за индивидуален панталон: 8 лв.

Продължителност 30 мин. Цена: 25 лв. При пакет от 10 бр.процедури - 15 лв. за процедура Вижте повече

Tеchni Spa Mary Cohr - антицелулитна програма

Грижа Дермо-липо-аспирация с технология TechniSPA. Отслабващо действие с продължителен ефект - активните антицелулитни и отслабващи съставки на йонизиращите серуми действат дълго време след приключване на процедурата и увеличават ефикасността между сеансите. Увеличава се комфортът на клиента, защото йонизиращите серуми улесняват движението на апарата за по-голям комфорт на клиента и терапевта.

Продължителност 45 мин. Цена: 70 лв. 12 терапии - 840 лв. + подарък 13-а терапия Вижте повече

Стягаща и антицелулитна програма

Поцедурата представлява пасивна гимнастика, мускулна стимулация и биологичен ефект на стягане чрез йонизация на стягащ серум гел.

Продължителност 45 мин. Цена: 70 лв. 12 терапии - 840 лв. + подарък 13-та терапия

Дренираща терапия за отточен целулит и тежки крака

Продължителност 30 мин. Цена: 50 лв.

Грижа за тялото - релаксиращ SPA масаж на цяло тяло

Релаксиращ SPA масаж на цяло тяло - Продължителност на процедурата: 60 мин. Цена - 60 лв.

Релаксиращ SPA масаж на гръб Gernetic - Продължителност на процедурата: 30 мин. Цена - 30 лв.

Продължителност 30 - 60 мин. Цена: 30 - 60 лв.

Електропорация – безиглена мезотерапия

Терапия с високочестотен модулиран ток, чрез който кожата усвоява до 400 пъти повече прилаганите активни вещества. Въздейства на ниво клетка и междуклетъчно пространство в мезодермата. По този начин при процедурата за лице се осигурява максимална хидратация, стягане, изглаждане на фини линии, пори, дренаж на торбички около очите, оформяне на овала на лицето и двойна брадичка. Терапията успешно намира приложение при зони на тяло за третиране на локални мастни натрупвания и целулит във всичките му форми.

Продължителност 20 - 40 мин. Цена: 50 - 100 лв. При 6 процедури – от 45 до 90 лв. Вижте повече

Вана за детоксикация SPA-BIO

Уникален методза детоксикация на организма чрез възстановяване на енергийния баланс с помощта на отрицателни йони. Апаратът SPA-BIO-06 е най-новата технология за регулярно изчистване и детоксикация на тялото от токсини и натрупани шлаки и поддържането му в добро здраве.

Продължителност 30 - 45 мин. Цена: 25 - 30 лв. Вижте повече

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече