Полезно за васнашия блог

Да съхраним младостта и красотата

MARY COHR Paris

Френската козметична марка Mary Cohr е разработена изцяло на основата на ароматерапията.

Продуктите на Mary Cohr са базирани на три етерични масла, които са съвместими с всички типове кожа:

  • Лавандула - успокоява и има противовъзпалително и антистрес действие,
  • Розмарин - почиства, подобрява микроциркулацията и има оздравяващ ефект,
  • Салвия (градински чай) - възстановява, регенерира и има заздравяващ ефект.

Умело съчетани, етеричните масла доставят енергия, жизненост и сияйност за всеки тип кожа. Продуктите Mary Cohr са напълно натурални, без ГМО, парабени и химични филтри. От 30 години Mary Cohr доставя най-модерните и най-ефикасни терапии и продукти на своите клиенти.

SKEYNDOR

Skeyndor е премиум клас професионална испанска козметика. През своята 50-годишна история марката става синоним на високо качество, иновации и най-нови технологии не само в Испания, но и в целия свят.

Skeyndor е предпочитана марка сред редица звезди от световната сцена, сред които е и испанското кралско семейство. Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следвайки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията.

GERNETIC

GERnétic International винаги търси най-ефективните, природни и ценни активни съставки в областта на здравето и красотата и ги съчетава с иновация и безкомпромисно качество.

Продуктите на GERnétic са органични, хомеопатично дозирани. Те въздействат на органите в човешкия организъм през кожата и стимулират тяхното правилно обновяване.

GERnétic означава подходяща грижа за всяка жена, която ще ѝ позволи да изрази себе си в пълнота, и да създаде перфектната симбиоза между собствената си индивидуалност, навици и тип метаболизъм. Предоставянето на най-модерните технологии и най-ефективните продукти за специфична грижа е предизвикателството, което GERnétic посреща с желание и доказан професионализъм.

BINELLA medical beauty

BINELLA medical beauty е висша мода в козметиката, която предлага строго индивидуален подход и персонализирана грижа за здрава и краси­ва кожа. Козметика от бъдещето, която можем да ползваме днес, за да съхраним младостта и красотата си изцяло в унисон с кон­цепцията на марката No Age (Без възраст). Ортомолекулярните есенции на BINELLA Medical Beauty предоставят необятни възможности за грижа за всеки тип кожа и разгръщат цялата ѝ красота и пълен потенциал.

NEOSTRATA

NeoStrata има мисия да разработи и развие най-доброто в грижата за кожата. Със създаването на марката нейните основатели откриват непопулярни безценни съставки и поставят нови стандарти в науката за дерматологията. Тяхната ангажираност и отдаденост към здравата и красива кожа, както и стремежът към иновации в областта на здравето на кожата, правят истинска революция в дерматологията.

Тази отдаденост и дълбоко вдъхновена страст продължава и днес в лабораториите на NeoStrata с внимателно изработване на елегантни, високоефективни формули. Резултатите от тях са доказани чрез прецизни проучвания. Всеки продукт на NeoStrata се поддържа от най-високите стандарти за качество и ефективност, за да достави продукти и резултати, достойни за нашето дерматологично наследство.

MICRO CELL

MICRO CELL е специална програма за грижа за ноктите и ръцете, която възстановява протеиновата молекула във всички пластове на нокътя, вместо да ги запечатва.
Продуктите на MICRO CELL за нокти

  • възстановяват увредените и витализират слабите клетки,
  • създават здрава клетъчна основа в трите слоя на нокътната плочка,
  • стабилизират защитната система на ноктите,
  • възвръщат способността на ноктите да се самовъзстановяват.

Продуктите MICRO CELL за ръце осигуряват нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Формулата с хайверни протеини и микронутриенти витализира, овлажнява и защитава кожата от преждевременно стареене.

GEHWOL

Козметичната марка Gehwol са високо качествени продукти за грижа за ходилата. Още от 1978 г., вече четири поколения, тя произвежда оригинални и модерни продукти по най-съвременни технологии и патенти с високо качество и естествени съставки. Тези препарати се грижат надеждно за краката, ползват се от потребителите в много страни по света и се прилагат широко от професионалните педикюристи.

Марката Gehwol е синоним на качество и луксозна грижа. Продуктите третират успешно проблеми с кожата на ходилата и ноктите.

FUSION meso

Fusion Meso е марка, която предлага пълен набор от мезотерапевтични процедури. Марката е създадена през 2007 г. Името ѝсе свързва с високотехнологични лечебно-козметични и медицински продукти. FUSION Meso е разработена като нова концепция и разновидност на пазара на медицинско-естетични продукти. Към момента FUSION Meso се разпространява официално в над 40 страни.

Усилията на FUSION meso са насочени към запазване на младостта и здравето на кожата. Целта на марката е да отговори на високите изисквания на потребителите със сериозност, уважение към клиентите и предлагане на най-доброто качество и безопасност.

Fusion Meso е нова концепция в естетичната медицина и иновативен подход в мезотерапевтичното лечение и процедури, основан на най-съвременната апаратура и висококачествен фармацевтичен клас продукти.

CND™ SHELLAC™

SHELLAC е революционна UV3 технология, която комбинира удобството на лака и трайността на гела. Истинска иновация без износване и драскотини, гарантираща великолепен блясък и неизбледняващ цвят дни наред.

BLUESKY

Bluesky Nail е световен лидер в производството на професионални UV геллаковe. Издръжливостта и качеството на продуктите са изключителни. Bluesky UV Nail gel polish прави маникюра перфектен и блестящ за повече от 14 дни. Твърдият и еластичен слой геллак защитава ноктите от нараняване и чупене и им придава елегантен вид.

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече