Полезно за васнашия блог

Отслабващо действие с продължителен ефект

Tеchni Spa Mary Cohr - антицелулитна програма

Грижа Дермо-липо-аспирация с технология TechniSPA.
Три последователни действия на Йони масажора:

  • Механично действие (липоаспирация). Представлява вакуумен масаж за разграждане на целулита. Усещането при клиента е подобно на мануалното.
  • Контролирана аспирация, която е съобразена с чувствителността на кожата, типа целулит и зоната за третиране на клиента за максимален ефект, без да предизвиква кожни неудобства.
  • Биологично действие (двойна йонизация), което действа едновременно с липоаспирацията и води до стопяване на мазнините в дълбочина. Нанесени директно върху кожата йонизиращи серуми, съдържащи активни липолитични съставки, проникват в сърцето на адипоцитите. Йони масажорът е снабден с един отрицателен и един положителен поляризирани цилиндъра. Така създаденото електрическо поле води до моментално и дълбоко проникване на активните съставки.

Резултати:

  • Отслабващо действие с продължителен ефект - активните антицелулитни и отслабващи съставки на йонизиращите серуми действат дълго време след приключване на процедурата и увеличават ефикасността между сеансите. Увеличава се комфортът на клиента, защото йонизиращите серуми улесняват движението на апарата за по-голям комфорт на клиента и терапевта.
  • Мускулно действие. Стимулацията, действаща едновременно с липоаспирацията и йонизацията, разрешава съкращаването на мускулите, предизвикано от променливо напрежение с източник металните цилиндри за двойната йонизация. Под ефекта на стимулацията се увеличават кръвната и лимфната циркулация, честотата на стимулиращия ток е препрограмирана във функция от типа мускули на всяка третирана зона. Мускулната стимулация действа на три нива. Тя увеличава микроциркулацията (дренира), изгаря калориите (води до отслабване) и стяга тъканите. Трите функции на апарата могат да се практикуват самостоятелно, но са по-ефикасни едновременно.

Йони масажорът е с ергономична форма. Подвижният пружиниращ цилиндър се адаптира по всяка извивка на тялото, а размерите позволяват да се третират зони с труден релеф като ръце, колене и корем.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

Цена - 100 лв.

Пакет от 12 терапии – 120 лв. + подарък 13-а терапия

« Обратно в "Антицелулит и отслабване"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече