Полезно за васнашия блог

Пилинг за дълбоко почистване на кожата

Пилинг терапии за обновяване на кожата - билков и химичен пилинг

Терапиите с билков и химичен пилинг постигат дълбоко почистване на кожата. Те са подходящи за всички типове кожа, както и състояния на акне, цикатрикси и пигментации като неравномерен тен, разширени пори и кератоза, девитализирана, отпусната и кожа с бръчки.

Пилинг процедурите се препоръчват в сезона есен/зима. Повишават метаболизма, кислородното дишане, ускоряват клетъчното деление и регенерация, за да се постигне нова, стегната, по-чиста и млада кожа в рамките на 5 дни.

При акне се постигат отлични резултати вследствие на отпушване и отичане на мастните жлези на повърхноста на епидермиса. По този начин се постига дълбоко почистване, детоксикация и лечение на кожата. Разрушават се връзките между мъртвите и живите клетки, което предизвиква контролирано излющване на кожата между третия и петия ден. При необходимост процедурата може да се повтори след 20-30 дни.

Пилинг терапиите са подходящи при мазна кожа, пигментации и неравномерен тен, подмладяване и обновяване, цикатрикси, широки пори, белези.

Билков пилинг

Билков пилинг STRONG или LIGHT лице

Цена - 80 лв.

Билков пилинг STRONG или LIGHT + почистване при акне и мазна кожа лице

Цена - 100 лв.

Билков пилинг STRONG зона тяло

Цена на процедурата – 140 лв.

« Обратно в "Почистване и специфична грижа"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече