Полезно за васнашия блог

Енергия за клетките на кожата

Кислородна терапия

Кислородът е жизненоважен за кожата. Той доставя енергия на клетките и засилва клетъчния метаболизъм. Посредством струя студен чист кислород под високо налягане кожата се почиства и ексфолира, подобрява се клетъчното дишане и метаболизъм.

Терапията се прилага в две фази - дълбоко почистваща и ексфолираща: С помоща на АНА разтвор и 8 бара налягане на чист медицински кислород се обработва кожата на лице и шия. По този начин кожата е дълбоко почистена, и полирана. Така почистената кожа е подготвена за фазата кислородна мезотерапия: Въвежда се коктейл от активни вещества, подбрани специално за Вашия тип и състояние на кожа от Лабораторията на Binella Medical Beauty, и по този начин се осъществява кислородна, безиглена мезотерапия. Процедурата завършва с лимфен дренаж и детоксикация.

Процедурата с Hidrox Pееl апарат постига уникален резулатат при третиране на кожа, за дълбоко почистване на пори и пилинг ефект, лимфен дренаж, детоксикация на лице и шия, хидратация и подхранване чрез кислородна крио мезотерапия. Терапията успешно третира акне (бактериално), мазна и комбинирана кожа, дехидратация, пигментация, кератоза, стареене и слаб тонус.

Времетраене: 50 мин. Цена - 80 лв.

Дълбоко почистване с кислороден пилинг и мезотерапия

Времетраене: 75 мин. Цена – 95 лв.

« Обратно в "Почистване и специфична грижа"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече