Полезно за васнашия блог

Комбинирана терапия фотоподмладяване

Фото подмл. лице+ електропорация лице и шия + лифт експерт

Фотоподмладяването е процедура, която се провежда с последно поколение SPL апарат, базиран на селективната пулсова светлина. Терапията напълно премахва фините линии и редуцира по-дълбоките бръчки, отстранява хиперпигментни петна и други признаци на фотоувреждане, както и видими капиляри в областта на лицето. Същността й се изразява във въздействие върху кожата на лицето със селективна пулсова светлина, излъчвана от съответния накрайник на апарата. Енергията на светлинния лъч се трансформира в топлина, която загрява дълбоките кожни слоеве и предизвиква ускоряване на клетъчния метаболизъм, както и активиране на фибробластите за синтез на нов колаген и еластин. Благодарение на това фините линии и по-дълбоки бръчки са заличени, а кожата е по-еластична, стегната и видимо подмладена. Терапията премахва видими капиляри и дава отлични резултати при третиране на акне, купероза и розацея, а също така ефикасно заличава пигментации, мелазма, хлоазма.

Безиглената мезотерапия е съвременен неинвазивен метод, който без никаква болка и напълно безопасно редуцира пигментни петна и бръчици, възвръща жизнеността и свежия вид на повяхналата и дехидратирана кожа, дава отлични резултати при мазна, проблемна и кожа с акне. Иновативната система за безиглена мезотерапия многократно увеличава инфилтрирането на активните вещества от използваните серуми дълбоко в кожата. Уникалната технология гарантира до 2000 пъти по-голяма абсорбция на ценни съставки в сравнение с нормалното им прилагане. В основата на тази терапия са принципите на електропорацията и електроосмозата. Вследствие на електропорацията се увеличава електропроводимостта на клетъчната мембрана, отварят се специфични протеинови канали, през които активните вещества се доставят до дълбоките кожни слоеве. От своя страна, електроосмозата подпомага успешното проникване на молекулите във вътрешността на клетките благодарение на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди.

Резултатите от безиглената мезотерапия са незабавно видими още след първото й прилагане - кожата е максимално хидратирана и подхранена с ценни активни съставки, по-гладка, свежа и сияйна.

Терапията лифт експерт е идеалният завършек на тази ексклузивна 3 в 1 комбинация. Процедурата притежава изключително мощно детоксикиращо, противовъзпалително и антиоксидантно действие, дълбоко почиства кожата, елиминира токсините, премахва подпухването и активира обновяването на клетките. Благодарение на подобрения клетъчен метаболизъм от приложените преди нея терапии, се увеличава проникването на над 20 високоефективни съставки от кожата. Резултатите са наистина впечатляващи - пълно изчезване на фините линии и редуциране на по-дълбоките бръчки, заличаване на пигментните петна, свеж и сияен тен, както и невероятен лифтинг ефект.

Ексклузивната 3 в 1 комбинирана терапия е мощно „оръжие“ за подмладяване, което връща времето назад и подчертава свежото младежко излъчване.

Продължителност: 75 минути.

Цена – 220 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече