Полезно за васнашия блог

Дерма ролер и Джет плазма лифт терапия

Дерма Ролер И Jett Plasma Lift терапия

Терапията JPL - джет плазма лифт се комбинира ефективно с процедура „Mикроиглена мезотерапия с Дерма Ролер“, която формира множество микроканали, през които в дълбочина се въвежда коктейл от ортомолекулярни есенции на BINELLA medical beauty - активни вещества, подбрани специално за Вашият тип и състояние на кожата.

Принципът на действие на Дeрма Рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес се стимулира образуването на нови колагенови и еластинови влакна, които подмладяват кожата, забавят процеса на стареене, стягат порите. Вследствие на множеството микроубождания се повишава метаболизма в третираната зона и кожата усвоява в пъти повече от активните вещества, увеличава се доставянето на кислород, а това прави кожата здрава, с равномерен тен и свеж вид. Доказаната ефективност на терапията е за широк кръг от цели - подмладяване, регенериране и ревитализиране на кожата, изглаждане на фини линии и бръчки, изсветляване на пигментни петна, изглаждане и заличаване на белези.

Микроиглената мезотерапия Дерма Ролер е мини инвазивен метод, гарантиращ видими и трайни резултати без период на възстановяване. Терапията е естествен метод за стимулиране производството на колаген и постига максимален ефект, приложена в комбинация с Jett Plasma Lift.

Времетраене: 75 мин.

Цена – 150 лв.

Цена при пакет от 4 процедури – 140 лв. за процедура

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече