Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг и избелване

RF-радиочестотен лифтинг+терапия лифт експерт

Процедурата радиочестотен лифтинг се извършва с иновативния апарат Mabel PRO, базиран на авангардна технология за изглаждане, стягане и подмладяване на кожата, която използва моно- и мултиполярна радиочестота за загряване на дълбоките дермални слоеве. С помощта на тази терапия се постига стягане и лифтиране на кожата вследствие загряването на дермата до 42 градуса, подобряване на метаболизма, стимулиране на фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, както и термично свиване на колагеновите и еластинови влакна. Оптимален резултат се наблюдава около един месец след последната процедура. Радиочестотният лифтинг може да се прилага на лице, шия, деколте, включително и за редуциране на локални мастни натрупвания (двойна брадичка). Препоръчително е да се направи курс от 6-8 поредни процедури с интервал 3-4 дни и една поддържаща месечно. В случаите, когато кожата е прекалено отпусната, радиочестотният лифтинг може да се комбинира с други терапии за максимално добър резултат.

Прилагането на терапията лифт експерт веднага след радиочестотния лифтинг дава възможност в едно посещение да се решат едновременно няколко проблема на кожата, а желаните резултати се постигат по-бързо благодарение на подобрения клетъчен метаболизъм от действието на радиочестотата. Процедурата лифтинг и изсветляване има дълбоко почистващ, детоксикиращ и противовъзпалителен ефект върху кожата, спомага за извеждане на натрупаните токсини, премахва оточността и активира обновяването на клетките. Освен това се повишава усвояването на над 20 високотехнологични активни съставки от кожата, които притежават мощно антиоксидантно, изсветляващо, хидратиращо, подхранващо и забавящо стареенето действие.

Комбинираната терапия осигурява ненадминати резултати на стягане и лифтинг, изглаждане на бръчките, премахване на пигментните петна и изравняване на тена. Кожата е по-стегната, свежа, ревитализирана и видимо подмладена. Прекрасна терапия, която ефикасно заличава белезите на времето и е надеждна превенция на процеса на стареене.

Продължителност: 80 минути.

Цена – 180 лв.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече