Полезно за васнашия блог

Радиочестотен лифтинг. Фотоподмладяване.

Карбокси терапия + дерма ролер и електропорация

Уникалната карбокси терапия СО2 Carboxy Combo е изключително ефективна процедура, която използва патентован въглероден диоксид гел и специална маска активатор. Терапията е неинвазивна, безопасна и безболезнена, възстановява еластичността на кожата, подобрява жизнения й тонус, заличава бръчиците и гарантира видим лифтинг ефект. С помощта на тази иновативна процедура се постига страхотен ефект при лечение на акне, зачервявания и купероза, свиване на порите, редуциране на пигментните и възрастови петна, както и премахване на сивкав, повяхнал и нездрав тен на кожата. Вследствие на химична реакция на повърхността на кожата се освобождава СО2 (въглероден диоксид), като неговата концентрация постепенно се увеличава и в резултат на пасивната дифузия той прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. Това предизвиква промяна в pH и води до стартиране на редица физиологични процеси, засилва се клетъчният метаболизъм и с 4-5 пъти се увеличава нивото на кислород в кожата, който е жизненоважен за поддържане на нормалните й функции.

Микроиглена мезотерапия с дерма ролер представлява изключително щадяща мини инвазивна процедура, която е подходяща за всички типове кожа. Процедурата ефикасно заличава фините линии и намалява по-дълбоките бръчки, редуцира пигментации, постакнеични белези и други несъвършенства, видимо повишава еластичността и подобрява текстурата на кожата. Методът е изключително ефикасен, а в основата му е естественият механизъм на самовъзстановяване на кожата и физиологичната й реакция към микронаранявания. В резултат на множеството микроубождания се ускорява клетъчния метаболизъм в третирания участък, благодарение на което се ценните активни вещества от прилаганите серуми се абсорбират напълно от кожата. Терапията активира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, подобрява доставката на кислород и хранителни съставки до клетките и стимулира клетъчната регенерация. Дерма ролерът формира множество микроканали, през които в дълбочина на кожата проникват изключително ценни активни съставки от специалния коктейл от ортомолекулярни есенции на Binella Medical Beauty. Тези активни вещества се подбират строго индивидуално в зависимост от типа, състоянието и проблемите на кожата на всеки клиент. Кожата е съживена, тонизирана и видимо подмладена.

Приложена последна от перфектното трио процедури, електропорацията е неинвазивна, безболезнена и приятна процедура, която повишава проникването на активните вещества от използваните серуми в дълбочина на кожата. С помощта на тази съвременна технология се постига до 2000 пъти по-голяма абсорбция на ценните съставки от прилаганите серуми в сравнение с обикновеното им нанасяне. В основата на процедурата са принципите на електропорацията и електроосмозата. Научно е доказано, че електропорацията повишава електропроводимостта на клетъчната мембрана и спомага за отваряне на протеиновите канали, което улеснява абсорбцията на активните вещества в дълбоките кожни слоеве. Действието на електроосмозата е на молекулно ниво - подпомага транспорта на молекулите на активните съставки до дълбоките кожни слоеве на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди. Електропорацията спомага за редуциране на пигментации и заличаване на бръчици, подобрява състоянието на дехидратираната, повяхнала или мазна кожа, помага в лечението на акне, розацея и видими капиляри. Този иновативен метод осигурява отлични резултати, които са видими още след първата процедура - изглаждане на фини линии и по-дълбоки бръчки, максимална хидратация, подхранване, ревитализация , лифтинг ефект и видимо подмладяване на кожата.

Трите топ процедури, съчетани в едно посещение, са наистина уникална професионална грижа за кожата, която едновременно решава различни проблеми и възвръща красотата и свежия младежки вид на лицето.

Продължителност: 60 минути.

Цена – 150 лв.

При пакет от 4 или 6 процедури – 140 лв. за процедура.

« Обратно в "Комбинирани терапии"

Последните новости в областта на козметиката и дерматологията

Нови процедури и терапии

Красотата е професионализъм и грижа, доверете се на експертите.

Вижте повече