Полезно за васнашия блог

Последни новости в областта на козметиката

Изберете коя секция искате да разгледате СтатииБлог

Най-модерната технология HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940 nm Er: YAG

Най-модерната лазерна технология HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940 nm Er: YAG

Лазерът излъчва невидими лъчи, които атакуват вътре- и извънклетъчната вода. След абсорбиране на лазерната

енергия от съдържащите вода тъкани в епидермиса, настъпва т.нар. вапоризация („изпаряване“ на кожата). Лазерните лъчи достигат до различна дълбочина в дермата. Там се намират колагеновите и еластинови влакна, както и фибробластите, които отговарят за призводството на нов колаген.Този принцип на действие лежи в основата на известната процедура: лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг. По време на процедурата се премахват микрони увредена кожа до различно ниво, за да може максимално ефективно да се стимулира регенерацията на по-млада кожа в дълбочина и нейното значителното подмладяване, уплътняване и стягане.Лазерният лъч активира фибробластите за синтез на нов свеж колаген. Фракционният лазер постига пълно ремоделиране на лицето, като мощно стимулира клетъчното делене и пренареждането на колагеновите и еластинови влакна и подобрява кръвообращението на кожата. Единственият неоперативен метод за подмладяване кожата на лице, шия и деколте, за премахване на дълбоки и фини бръчки, белези и цикатрикси от акне на лице и тяло, стрии, пигментации. Бръчки над горна устна (бар код) и около очи (пачи крак) могат да се третират успешно с тази лазерна система. Предимство е краткият възстановителен период, между 5 и 7 дни в зависимост от дълбочината на обработка и естеството на проблема. Повторни приложения са възможни през 3 до 6 седмици. При белези и цикатрикси от акне между 2 процедури е препоръчително приложението на терапия Дерма пен. При лифтинг, регенерация и подмладяване между 2 процедури се препоръчват радиочестотен лифтинг, електропорация, мускулна стимулация и други терапии в зависимост от степента и зоната на стареене. За заличаване на белези са необходими от 2 до 5 процедури, разпределени в два есенно-зимни сезона, през интервал от 1 месец. След процедурата се използва специален крем за бързо възстановяване на третираната кожа. Лазерното подмладяване се извършва единствено през есенно-зимния сезон.Важно е третираната зона да не се излага на слънце поне 2 месеца след процедура и да се ползва фотозащитен продукт.Показания за лазерен ресърфейсинг:

• Белези и цикатрикси от акне, широки пори и мазна кожа. Изглажда неравности-те по кожата след прекарано тежко акне и шарка

• Фини и по-дълбоки бръчки. Стимулира образуването на колаген, изглажда и стяга кожата.

• Стрии, белези от шарка и хирургична намеса. Стимулира синтеза на колаген и изглажда неравности по кожата.

• Пигментации - мелазма, старчески петна и фотоувредена кожа. Видимо изсветлява и подобрява текстурата и свежия вид на фотоувредена, пигментирана и състарена кожа.

Направените проучвания показват висока удовлетвореност на пациентите,подложили се на този иновативен неоперативен метод за подмладяване на лицето, шията и деколтето. С помощта на най-модерната лазерна технология

HYPERION FRACTIONAL LASER - 2,940 nmEr: YAG ефикасно се отстраняват фини ипо-дълбоки бръчки, белези след травми и операции, белези от акне, стрии.

Er:YAG лазерът е златният стандарт сред аблативните лазери. Напълно безболезнена и високо резултатна процедура. Аблативнителазери се прилагат за т.нар. класически лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг.

Контакти: София, Козметично и соларно студио - VITAL SUN CENTER

ул. „Позитано“ № 7 ет.1, телефон: 02 987 18 10 / GSM: 0887002136

Поли Ангелова

« Обратно в статии